resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-05-30 09:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
https://twitter.com/leslibless/status/1662928042736402432

I had to look away. I couldn't stand to see the horror and carnage of the war-torn Kyiv. I'm writing a big fat check right now and putting a Ukraine flag in my profile. Oh, the humanity...

Kā jums šķiet, cik mugursomas, ķiveres un Padžero 4x4 ir sapakojis un nosūtījis kaujas vecuma čalis zilajās kurpēs vai viņa draugs, kurš ēd čipsus or whatever? Droši vien tikpat daudz kā visi tie, kuri sēž kafenē par 100 hujiljardiem.

Starp citu, uz šīs nots, tiešām nezinu, bet vai US ir mūsu valstij atsūtījuši naudiņu, lai cilvēkiem būtu lielāka rocība nosūtīt mugursomas un 4x4? Jo reāli, man varbūt arī nebūtu žēl ieiet ssā pabrovzēt 4x4, bet jebal, ja vismaz būtu kāds US stimpaks no valdības puses. Ķipa, kara atbalstam valdība izmaksā katram iedzīvotājam 2000 eiro, ko iztērēt paciņām un vēstulēm. Kāpēc ne? Tas būtu cik, 4 miljardi? Bļe nesakiet, ka US nevar atļauties pastimulēt tādu caurumu budžetā.

Citādi sanāk tāda aina - US iztērē 100 miljardus or whatever, mēs vēl piemetam ķiveres uz sava rēķina un 25-gadīgs vīrietis kafejnīcā nopērk medus kūku. Kaut kā tā.

#atbalsts #cīņa #4x4 #čipsi


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?