resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-05-18 22:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paklausījos detranzišn shit jūtūbā. Pārdomas:

A, piem., ir tāds kinks, kad tev nepatīk anālais sekss un tāpēc tu mutilē savu ānusu, lai tev nekad nevarētu būt anālais sekss? Vai, piem., tu aizšuj sev muti, jo orālais sekss ir tizlis. Lmao bļe suka. Nav dzirdēts, ka kāds no tiem peģikiem aizšūtu sev dirsu, pasarg.

Ķipa, nu jā es sapisu savas ģenitālijas, tāpēc mēs tagad pišamies manā skalpeļa neskartajā dirsā, kā arī to agrāk darījām, bet vnk gribēju pamutilēt savas daļas (angl. parts, kā robotiem). Ķipa, tu identificējies kā sieviete, kurai aizauga izdurtā pīzda un tagad jāpišas rektāli, bet tu pasarg neidentificējies kā sieviete, kura nepišas rektāli, oh no no no. Tas ir definetlī no no no. Tikai ne to. Dirsā ir jāpišas visiem deģenerātiem, tas ir obligāts nosacījums. Dirsu graizīt nedrīkst. Tas ir kā atkāpšanās ceļš, kad grūti sagremot pimpīša nogriešanas operāciju. Dirsa ir kā ceļš nesagremotajam.

Reāli, neviens no tiem deģenerātiem neuzdrīkstas mutilēt sev sūdizvadu, tikai urīnizvadu, jo tajā nevar pimpi uzņemt. Tas viss trans shit ir ap un par pimpjiem. Bļe, nav redzēts, ka siev. uz vīr. kuce šūtu sev pimpi priekšā un otru vēl dirsas cauruma lokācijā, lai pasarg nesanāktu gej vīrietis kurš ņem dirsā, jo priekšas butaforija nestrādā un sāp. Ķipa, dickbutt. Iedomājies, ienīst savu ānusu tik ļoti, ka aizšuj un pa virsu uzmontē uzvaras krānu. Kāpēc ne?

Tāpēc ka deģenerātiem pimpis jābāž dirsā.

#me #myself #sIrēna #anālais-sekss


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2023-05-20 09:11 (saite)
neko tu nesaproti, šuj arī "pimpjus" no gaļas gabaliem no ciskas or smth, nu vai arī nešuj un tikai nogriež vai vnk nobintē cičus un sauc sevi par čali un turpina darīt lesbiešu seksu kā tepat dans avangārds

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?