resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-04-16 19:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labi, depris cibā tas ir kanons. Bet anksis? Tas izklausās kaut kas tik rietumniecisks, ka man sāk varavīksne gar acīm ņirbt.

Da labi, nekas jauns. Svešās zemēs to jau kar katra teikuma galā izsenis, tikai pie mums viss ierodas nefrižirēts un ar zirga pajūgu.

Man ir reālais anksis par vakcīnu, bet nu un? Ķipa ko darīt ko darīt. Da ne ko nedarīt. Ķipa nosprāgsi bez ankša vakša. Jā bet.

A ja nu es neiepisīšu? A kas notiks? A vot tad tev neizsēdīsies klimpā pīķa proteīns, asinīm atdziestot. Jaunākā ilgtermiņa info, btw - sievietei, kurai hujova, noņēma asini, izgrieza centrifūgā, un klimpu bija like baigi anksīgi ieraudzīt. Prikolo, ka mediķi par to saka "pilnīgi jauns fenomens, jauna pataloģija, kaut kas neaprakstīts visā medicīnas vēsturē".

Safe and effective.

Lūk, anksis - a moš tev arī asinīs riņķo izšķīdusi klimpa, kas tā vien meklē iespēju izsēsties kalmārā. Reāli biedējošs sūds.

Like, a kā saucās tā pataloģija, kad asinsvadu sieniņas ražo pīķa proteīnu, kurš brīvā formā pēc tam cirkulē asinīs. Bonusā, imūnsistēma noārda asinsvados šo plāno iekšējo sieniņu, trigerējot recēšanu, jo asinsvads jūtas izpists. Tad tev ir divpronged recekļuzbrukums - pati asintiņa, un ja nomirsi, tad arī proteīns salips gabalā. Reizumis, arī salīp arī dzīvam esot, kā 12 gadīgam vaksierētam čalītim izvilka no kājas.

Nekādu sursiņu, susuriņi. Tikai kosmisks anksis.

https://youtu.be/kEE5OfiVS7o

#depris #anksis #vanksis #klimpas


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?