resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-03-01 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
> The French Health agency decision of not specifically recommending boosters for the general population under 65 yo, without comorbidities, is NOT a decision to stop "vaccination;" as in recognizing that it has no benefits whatsoever, but it injures and kills people. They're still recommending annual clot shot boosters, combined with the flu shot for a lot of people, including babies 6 mos and over.

Starp citu, vēl joprojām mana virspusējā loģika neiet kopā ar vakcīnas ieteikšanu imūnkompromitētiem ļaudīm. Like kā tas īven strādā? Ķipa tava sūdīgā imūnsistēma reaģēs uz vakcīnu un izveidos imunitāti? Nav teikts, ka vakcīna uzlabo tavu sūdīgo imūnsistēmu. Var arguēt, ka tavai imūnsistēmai tiek dots head start ar vakcīnu. Bet tas like ir tā arī ģenerālā gadījumā ar manu zajebenno imūnsistēmu. Tad kas tik īpašs vakcīnai+tavai sūdīgai imūnsistēmai? Kāds īpašs mehānisms tur nostrādā cilvēkiem, kuriem bļe imūnsistēma vnk hujova reaģē uz slimībām, tai skaitā jobano vaks?

Imūnsistēma tāda like "man hujova, es netieku galā ar visu tavu zarazu... hej yo! kas tas vēl?! ķipa, novelais ziņotājrna pīķveida izkārnījums? a ko man ar viņu tagad? man jau tā hujova, es ar visu netieku galā... tu bļe nosprāgt gribi? jo tas ir like kā var nosprāgt, ja tu man liksi vēl papildus visādu huiņu darīt, man jau tā hujova"

Vot.

#vot


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?