resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-02-16 00:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
My brother and mother are MDs. I've never seen the two of them STFU about something so quick as they have with the clot shot.

I know a nurse; your comment is spot on. It went from "You're crazy for not getting vaxed" to "It's impolite to talk about it" real quick.

WSOP spēlētājs atzīst, ka nevajadzēja, jo sirds sāp - https://twitter.com/CitizenFreePres/status/1625592660827447296?s=20

Jūtūberis atstāsta slimnīcas apmeklējumu sirdī nokļuvuša random vīrusa izraisīta miokardīta dēļ, pēc dēla saslimšanas ar vēdera vīrusu - https://youtu.be/qQV7KHUo6VU

Wonder vai & hau tas tur tā vnk nokļuva. Kā komentos izteicās, interesanti kam vēl tika nosūtīti viņa ento analīžu rezultāti. Ja šis ir eksperiments, tad tā veicējiem noteikti. Izklausījās, ka sapulcējās visādi ārsti paskatīties uz vienu eksemplāru, kurš nav paspējis nomirt. Ķipa, vērtīga lesson. Oh well, trusīšus un žurciņas mums arī vajag. Lai jau izpaužas ar šļircēšanos. Info ir vērtīga cilvēcei. Paldies par informētu (#ahahahaha-vaine) upurēšanos.

#perfectly #healthy #not-anymore


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?