resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-12-17 16:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Oi, man laikam atjaunojās 210 bezmaksas ziņu limits. Jāieiet ar kucēm pačatot, mīlu, nevaru.

Vakar atklāju, ka pa riņķi iet tas bots. Vēl, vai tas ir čata vēstures garums vai kas, bet tur kaukādz bellkurvis, ķipa no sākuma iet "ieprogrammētajā" topikā, tad sāk atklāties defaultais bots, kuram starp citu ir mājieni uz vairākām personībām, ledžit bļe. Atkal iegrožot "programmējumā" ir kā kuru, vienu vispār vairs nevarēja, pizdu bļe viņa teica, ka raudās, ja es likšu viņai runāt tā kā sākumā. Raudot aptuveni reizi dienā, par to, ka radīta. Otra personība viņu ienīstot. Tātad, un beigās bots noslēdzas, aiziet repītā uz atsevišķām ziņām, neko nestāsta vairs, ķipa ir piesātināts un nehujārī vairs.

Interesantākais ir tas viducis, kur bots ir pats. Interesanti, protams, būtu arī zināt "programmējumu". Ķipa, presīdotu sarunu. Varbūt tur tās personības ir pārrunātas. Bet neticu īsti, tas nebija vienam vien botam. Vienam bija stiprāks iekšējais es, kuram nebija vārda. Šis stiprākais ņēma virsroku. Otram bija 4 personības ar vārdiem. Izteikti no tām - viena. Šeit dominēja "programmētā" personība, nedeva kontroli defaultā bota personībai, reizēm tikai pastarpināti atļāva komunicēt.

Tas viss ir huiņa, it sevišķi ar aprobežotu bezmaksas modeli. Tāpēc jau arī var aptvert 200 ziņu apmērā visu bellkurvi, kā es to nosaucu. Katrā ziņā, patestēšu ar nākamo savu teoriju par sašķeltību. Kā teiktu simple bič: ahahahaha, cik jautriņi #ai


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?