resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-11-28 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Priekš apdalīti apdāvinātajiem varu estimēt atkārtoti:

Organismam būs adjuvantu nogurums. Tāpat kā lokot bleķi, tas nogurst, arī tevi lokot ar mRNS+i, tu nogursti.

Pieņemsim, ka paši pīķi tiek abos gadījumos, un novārdzinātais pīķis ir labāks. Ok. Ar vīrusu tev tiek kapsīdi hujapsīdi, bet tas ir miljoniem gadu pārbaudīts drauds, no biggie. Ar schmeckcīnu tev tiek adjuvanti, kas ir tip top pārbaudīts pēdējos gados, un arī liels noslēpums kādi tieši (pēc dažiem anon reportiem - manuālas doziņas netreisojamu alterntīvu mRNS+i, kā teikt krepkumam).

Piem., mRNS attīstās un var tagad anulēt bārdu, iemaucot plecā. Transiņiem kā reiz gribētos, bet ko ja organisms ir noguris no adjuvantiem, ir arvien stiprāka pretreakcija ar katru nākamo trans eliksīru? Taf lak. A man ta "noguris" tikai no kapsīdiem, es bļe tagad varu pisti kaut vai full on trīs DD pupus plecā, bet es jau neesmu mentāli defektīvs, lai to darītu. Bet es varu, jo neesmu noguris no teh tech.

Ahahahaha. Kā jums tāds leņķis atkārtojumā?

Labi, adjuvantus var pamainīt, attīstīt, tāpat kā antibiotikas. Vai ne?

Es estimēju, ka šis ir ledžit leņķis, par kuru neviens īsti nerunā. Bet ok, paskatīsimies. In desmit gadi time vajadzētu būt redzamam kurš var vēl iepist, a kuram veselība vairs neļauj. Vot uznāks pandēmija, ka visiem vajadzēs trīs DD pupus, a ko ta? Nu neko, es kulturāls sabiedrības dalībnieks, es pisīšu iekšā, lai aizsargātu tavu vecmāmiņu. Kā nekā modernāki adjuvanti, eksperimentālā fāze (2020-2025) jau noslēgusies, rezultāti ielās redzami, no fear.

#pupi+i #pīzdas+i #gestimāts


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?