resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-10-11 13:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man pilnībā nevar uzticēt rūpēties par svešinieku veselību. Piemēram, masku es nēsāju gadu vecu, deguns ārā un tml. Es to atradu mašīnā zem sēdekļa, jo vajadzēja kaut kādu atrast. Tā, reāli, ir bīstama gan man, gan apkārtējiem. Viss, kas tajā puvis, nonāk aerosolizēts tavā ieelpojamā gaisā ik reizi kad es pūšu caur to gaisu ārā. Un es to selektīvi, bet daru, piemēram, pie loha apsarga.

Kas attiecas uz manu veselību, man to masku veselībai nevajag. Es to 100% zinu par sevi.

A kas attiecas uz tavu veselību, tev vajadzētu priecāties, kad tā maska atrodas man mašīnā zem sēdekļa vai vēl labāk - miskastē, jo es nemāku rūpēties par tavu veselību. Man tavu veselību nevar uzticēt, es esmu nekompetents šajā jautājumā. Man nav sertifikāta par Stradiņos izietiem kursiem "kā rūpēties par svešinieku veselību 101".

Reāli, es arī neuzticu savu veselību tev, tāpēc man nerūp, ja tev nav maskas. Tu taču esi absolūti nekompetents rūpēties par manu veselību. Tev nav sertifikāta nodarboties ar manas veselības aprūpi.

Apsargam arī nav sertifikāta veikt manis medicīnisku aprūpi. Ar šo apsūdzu visus apsargus nelicencētā praktizēšanā medicīnas jomā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?