readme.txt

jēš

jēš

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Beidzot! Man 2 pēdējo dienu laikā ir pienākusi gan februāra, gan marta Pastaiga. Uz janvāra es neceru, bet nu tas arīdzan vairs nav īsti aktuāli. Šodien pēdējā diena, kad var pieteikties kompencācijām pastā. Izskatās, ka internetiski to izdarīt nevar - pieteikuma anketa jāprintē ārā un šamiem jāaiznes. Lol.

Vakar nopirku Aināra Zelča "1940". Neesmu diez cik tālu tikusi, bet gribēt zināt, vai viņš ir balstījies uz vēsturiskiem faktiem vai tas ir tikai viņa fantāzijas auglis.

Šodien nebiju skolā. Atkal. Es nespēju piecelties. Pamosties, jā, izkāpt no gultas - neparko. Jāizdara tad nu vismaz kaut kas jēdzīgs. Varētu, piemēram, sazināties ar Audentes pārstāvi iekš LV un noskaidrot, kas man pa papīriem ir jāaiznes, lai izskatītu manas kandidatūras [hehe] piemērotību šai burvīgajai augstskolai. Patiesībā, vienīgais, kas mani biedē ir nevis tas, ka mani neuzņems, bet tas, ka ja uzņems un es patiešām tur godprātīgi izmācīšos līdz maģistra grādam, mans aizņēmums bankai par studiju kredītu sasniegtu 15k eiro. Kredītsaistību pildīšana nevienam nav mūža sapnis, tajā skaitā arī man ne.

Bet par to domājam vēlāk.


Offtopic: Santa, vai tu šodien strādā? Uzdod man ziņu par savu eksistenci!
  • klau - es gribēšu no tevis aizņemties gredzenu pavēlnieku dvd. varēs tā sarunāt? ;)
  • Paskaties kā tai gramatai ar izmantotās literatūras un avotu sarakstu. Kautgan pat ja tas ir sakarīgs, tas nemazina iespējamību , ka iekšā ir bērnu pasakas 3.klasei ;)
Powered by Sviesta Ciba