RELIKTS ([info]relikts) rakstīja,
@ 2003-03-24 09:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ideots, kretiins..... mudaksssss s ss s
Blin, ... kuram ideotam mana izskata ienaca prata ka brivdienas ir forsi, un jauki... ja es satikstu sevi pagatne teiktu lai nepriecajos par tuvojosos vikendu, jo:
Piektdienas vakars beidzas vel samera jauki uzvariju sev zupinju un pierijoa ka cuuka, bet sestdien... sestdien man iekoda kada traka bite un es nolemu iet uz trenazieru zaali. ak dievs cik man bija slikti pec tam... neguleta nakts un jautri parkliedzieni grozoties pusmiega.
BET TAS VEL NAV VISS!!!
Svetdienj kads kretins man iecuksteja ausi (kaukas ieksa man tomer dzivo), ka nakosa diena lai sapetu mazak ir jaiet un japaterenejas vel. un es paklausiiju.... ka tavu maati... Bet man vel bija par maz es vel nolemu doties ciemos pie MaKo (tipa uz talku pieesties, tur nu man radas spidosa doma iedzert... matj rodnaja ku man bija sudigi kad saku atiet... Cilveki!!! nedzivojiet Bolderaja tas ir briesmigs rajons, man nacas gaidit gandriz stundu kamer dabuju taksi... un tad vel nakts no svetdienas uz pirmdienu... Sesdtiena kvadrata... un pamosties ar jauku sajutu ka ne iztaisnot ne saliekt rokas nevari ir briesmigi.

Turpmaak veel....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2003-03-24 09:56 (saite)
In bafig tu vispaar skreeji prom? Buutu izguleejies, un vakaraa svaigiem speekiem aizbraucis pac savaa autinjaa.

(Atbildēt uz šo)

Nice..
[info]jb
2003-03-24 13:27 (saite)
IMHO thats the way that life is..

Citiem vārdiem sevi mocot cilvēks gūst lielāku baudu nekā sevi nemocot.. So kāpēc nepamocīt.. vismaz ir par ko domāt, runāt, rakstīt..

just a think..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?