rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2007-06-12 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
baigi patīk strādāt ar tādiem ļaužiem, kas pie jautājuma "a kur ir tas un tas" ar pilnu krūti metas aizstāvēt sevi, ka viņi visu esot izdarījuši kā nākas. un es esot tā garā vājā, kas nejēdzot elementārās fiškās iebraukt. un tad es pilnīgi sagrauta aizvelkos uz savu darba vietiņu, sabrūku krēsliņā, uzroku piedurknītes, savācu pierādījumus un nosūtu vēstulīti. un pēc tam izrādās, ā, nujā, šito mēs nebijām sataisījuši. ļoti patīk. ceļ pašapziņu, vazin. manu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-06-15 09:22 (saite)
Ļaunā! :D

Situācija izskatās pēc tā, ka sākotnēji nav bijis korekti formulēts vai fiksēts darba uzdevums. Es parasti pat haltūras ņemot, nemaz nerunājot par darba lietām, palūdzu, lai pacients man atsūta kaut vai e-pastiņu, kur ir aprakstījis savas vēlmes. Tāpet6 rīkojos, ja man vajag kaut ko no kāda cita. Palīdz, bet ne vienmēr, jo izrādās, ka ir cilvēki, kuri prot lasīt selektīvi t.i. izlasīt tikai to, ko grib. Toties nav jānopūlas ar pierādījumu vākšanu. Var uzreiz sākt "gruzīt"- es tak tev jau pirms 2ām nedēļām e-pastā rakstīju...

Tuva sāpe, tāpēc tik neierasti izplūdu :D

vasjox

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2007-06-19 10:24 (saite)
jā, vasj, vesels sacerējums! :D
nu, es pat ne tik daudz sašūtu par to, ka sākotnējais formulējums nepareizs vai darba gaitā kaut kas mainās. pofig. visi ir tikai cilvēki un mēdz pieļaut kļūdas vai arī forsmažors iestājas. tas viss ir normāli. kaitinoši, bet normāli. tas, kas mani reāli tracina ir tas, ka tā vietā, lai uzreiz novērstu problēmu, tiek patērēta mega enerģija un laiks strīdos par to, kam taisnība. nemaz nepieejot un neapskatot tuvāk, tēlaini izsakoties, pacientu. a problēmas risinājums aizņem, piecas minūtes, vazin.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2007-06-19 11:25 (saite)
Nu, bet kuram ta gribas atzīties, ka viņš nolaidis lažu :D

vasjox

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2007-06-19 12:12 (saite)
nēnu protams. atzīties negribas. gribas, lai oponents izrok pierādījumus, ka tu TIEŠĀM esi nolaidis lažu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?