rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2013-01-07 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trīs dē

kaut kas man tajā hobitā nepatika. nezinu. varbūt pie vainas tas trīs dē, kura dēļ man jāvelk veselas divas brilles uzreiz. parastās asuma uzstādīšanas brilles un neparastās - specjālajiem efektiem. kādu laiku lietoju tikai tās specjālās. jo likās kaut kā muļķīgi stutēt uz deguna divas brilles. bet bilde tāda miglaina un efektu arī nekādu. izķeksēju no somas parastās, pastūmu zem neparastajām un - vuaļā! - beidzot ieraudzīju rūķus. tad man pāris reizes lika izjust trīs dē, iemetot starp acīm ar akmeni un uzlidinot virsū kaut ko degošu. satriecoši. nē, godīgi, es tiešām nesaprotu to trīs dē burvību. vismaz tādā izpildījumā, kā tas ir pašlaik. man tas stipri vien traucē skatīties filmu.

bet filma tāda pastiepta. kad tie rūķi sākumā - uzmanību spoileris - sāka dziedāt, bija pilnīga neizpratne. dziesmām un dejām tak bija jābūt ekstendētajā dvd versijā nevis parastajiem kīno vērotājiem domātajā! nekārtība! un tad viņi tur ilgi un dikti staigāja šurpu turpu, poniji, elfi, goblini, orki, visi ņigu ņegu, rūca, dipināja un kāvās. bija arī pāris atkārtošanās, piemēram, luftvaffes izsaukšana ar naktstauriņu. un tad man jau sāka burkšķēt vēders un likās, ka esmu kinoteātrī jau veselu mūžību, a viņi pat vēl pusē nav tikuši. kad pēkšņi viss beidzās un, cik saprotu, gaidiet nākamo sēriju. bvah.

bet šis tas man tomēr patika. piemēram, ļauneklis rūķu vajātājs - lielais orks korsetē un ar metāla mākslīgo roku, kas vienkārši bez lielas cackāšanās iedurta tajā, kas palicis no viņa dzimtās rokas. un elkoņa rajonā ārā rēgojas pīķis. smuka tāda detaļa. golums, protams, burvīgs. šajā sērijā viņš ir pat vēl trakāks kā iepriekšējā. un savā dabiskajā vidē, alā un tumsā, ļoti ļoti šermulīgs. atcerējos pandorumu, kur tādi balti cilvēkmutanti pa kosmosa kuģi skraidīja. fuj, pē, tas pat man likās pretīgi. tā, kas vēl. rūķu princim nebija tik liels deguns kā pārējiem, līdz ar to viņš bija smukais rūķis. līdzīgi kā vigo iepriekšējā sērijā, tikai mazāks un mataināks, bet tomēr cēls un smuks. a ja viņam būtu liels deguns kā pārējiem, viņš uzreiz vairs nebūtu ne cēls, ne smuks. tā ja. ā, un vēl man patika, ka pūķis bija ieracies zeltā. iedomājieties to laimi - ierakties tajā, kas tev ļoti patīk. nagulakās, piemēram. vai smukos audumos. ah.

vārdsakot, ja vēl nav būts, tad aizejiet, bet rēķinieties, ka rūķi dziedās un beigas arī nebūs.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?