rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2006-03-17 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nav
Mūzika:james - millionaires

novērojumi
1) pāri ielai pretī ofisam ir peļķē pašķīdusi kaka. tā satrauc pat manu parasti uz šāda tipa kairinātājiem diezgan nejūtīgo natūru. vakarā mājāsejot būs jāizvēlas cita taka.
2) tantuki un meitieši spicpapēžu zābakos dod priekšroku grīļīgai bradāšanai pa čagano sniega kupenu, tā vietā lai eleganti apietu priekšā esošo megapeļķi pa sauso sānu celiņu.
3) akadēmiskajā rozes grāmatnīcā ir apmēram uz pusi nocenots bulgakova morfijs.
4) 4 grāmatas (ieskaitot nocenoto bulgakovu) = 20 lati (aaAaaAAaaa!)
5) kapitālisti vēl nav atmetuši cerības nosaldēt mani savos kambaros. pirms pusdienām roka uz peles jau metās zilgana. uz ielas sasildījos. ceru, ka uzņemtā siltuma pietiks līdz vakaram
6) vakar mani nobiedēja uz ietves guļošs stāvs. bet izrādījās, ka tur kāds vienkārši atgūlies piesaulītē un maigu smaidu sejā bauda jauko pavasara dienu. gados šams bija jauns. izskatījās vairāk pēc brīvdomātāja nevis bomža. atpakaļceļā satiku viņu steberējam prom no atpūtas vietas. laikam kāds bija šo pierāvis kājās un iztraucējis pusdienas snaudienu.
7) man ir jauna supervisakarte ar papagaiļa spārnu virsū - 'Jūtieties kā spārnos!'. aga. jau sajutos un divas nedēļas pirms algas notērēju 20 latu grāmatās. :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?