red ([info]red) rakstīja,
@ 2006-09-18 10:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:gandriz energisks
Mūzika:nav

menti
I felt lucky yesterday ;)

1. epizode - braucot uz siguldu leadoju uz kadiem 140, aste sedeja dzhips un saabs viens. aiz garkalnes tilta, kur ir tas viadukts, aiz ta viadukta vel braucot pa labo joslu prieksa bija kaut kads businjs, aiz kura es sabremzejos, nevis operativi apdzinu, ko aizmugure esosais dzips nepacieta un cirta man rinkji. uz ko es nopriecajos, ka tagad vins pavilks mani uz tiem pasiem 140. pec 30sek dzips meta pa memajiem un no meza izskreja mazais zaljais virins satraukta gaita... es gaidiju moz man ari kaut ko teiks, bet savaca tikai dzipu. gandriz vai zel ta dzipa vaditaja. butu pacieties un sedejis man aste butu otradi.

2. epizode - braucot atpakal no siguldas smuki gaju pa kreiso joslu, un nevareju isti saprast kas tur celmala druzmejas, kad jau atkal izlida virins zila terpa ar zizli un paludza piestat. ta un ta dokumentus, bla bla bla. protams taja bridi atcerejos, ka tehniskas nav lidzi, jo palika otra jaka. saku chalim, ka aizmirsu, nu sudigi un ta. shis saka: ta vel butu mazaka problema, a atrumins ta 118... par 110 vel neko neteiktu, kur ta skrienam?? Es daudz netaisnojos, radiju nelaimigu gjimi un teicu, ka netisam. Sis uzprasija par bijusajiem parkapumiem, teicu, ka pedejais pirms gada gandriz, decembri. Sis 3 min padomaja.. un vienkarsi palaida. Ne sods, ne kukulis, ne par atrumu ne par tehniskas trukumu. Laikam atstaju ne-skrejeja iespaidu: brilles, pusliss pauris, sieviete blakus, aizmugure velluki sakrauti ;)). Ir ari labi menti pasaule ;))!!!

P.S. Es te nepropogandeju celju satiksmes noteikumu parkapsanu. Tikai publiski priecajos, ka ir ari reasonable menti, kas nedraz par katru sudu. Jo principa es uzskatu, ka uz sosejas, kur ir 2 joslas katra virziena un kas ir puslidz kvalitativa es nevienu neapdraudu braucot uz 120-140. Tapec tracina "ekspertu" pazinojumi, kad bija kaut kur publicets tas info, ka tiks buveta soseja ar atlauto 130km/h, ka tas "neuzlabosot satiksmes drosibu". nez kapec citur pasaule eksiste normalas atrgaitas sosejas ar kvalitativu segumu un pareizi izbuvetu piebrauksanu/nobrauksanu, kamer pie mums vienkarsak ir jebkuru problemu lapit ar jaunu ierobezojumu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?