red ([info]red) rakstīja,
@ 2004-02-05 20:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:viegli uzvilkts
Mūzika:Krestnaja Semja - 02 - Krepisj Bratan

rasisms
shoriit sapratu, ka manii attiistaas viegls rasisms. ir tomeer milziiga starpiiba starp to vai par izgliitiibas reformu es lasu delfos, vai redzu uz ielas to aarpraatu kas notiek. respektiivi ejot no biroja pie klienta caur doma laukumu naacaas skatiities, ka pluust milziiga straume jaunieshu ar krievijas karogiem, saukljiem, utt. smiekliigi skatiities, kad puisiitis uz gadiem 7-10 iet pa ielu un pilnaa riiklee kliedz - NJET REFORME!! sviests. potenciaali vajadzeetu raisot kriminaalsuudziibas pret tiem friikiem kas vinjus kuuda. jo gribeetos mineet, ka videeji 75% no tiem jaunieshiem, kas tur piedalaas, nav ne mazaakaas nojausmas par to kas tad iisti ir shii reforma un kaadi ir taas reaalie benefiti/miinusi. savukaart no otras puses viss shis pasaakums ir iespeeja legaali neapmekleet skolu, skraidiit apkaart, bljaustiities un progresiivi ietuseet. massovnjiks taa teikt. savukaart man - latvietim - ejot garaam tam vaajpraatam pastiprinaas veelme kaadu noshaut. veelams deputaatu. kaadu no tiem, kas uz visu sho kuuda. kaadu no tiem idiotiem, kas delfos atljaavaas uzrakstiit, ka latvieshu valodas apguve skolaas pazeminaashot jaunieshu konkureetspeeju tirguu. origjinaala argumentaacija.

tas taa. bet kopumaa gribeeju atziimeet, ka veel arvien shonedeelj tiek uztureets maksimaalais energijas liimenis, kas nepiecieshams darbam. viss notiek, viss griezhas. galva ir relatiivi skaidra, ir idejas, utt. biezhi tas taadaa longtermaa neturaas. savukaart em vakar kaut ko saaka runaat par gruziishanos, kas mazliet atsita. bet nu tad jau redzees par ko ir runa. kaa jau vakar vinjai par to teicu - man ir nepiecieshams maksimaals informaacijas daudzums par probleemu. vienkaarshi lai zinaatu, ko tieshi ignoreet. utt.

whatever. let's keep on workin'



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]emils
2004-02-06 10:00 (saite)
gribas pilniigi tev, red, piekrist, kas vispaar ir nedabiigi, ka tu shitaa logjiski speej izspriest! :)

bet ja nopietni, vakar kautkaada beibe listees iemetusi linku uz filminju, ko rus aktiivisti uzveidojushi - tipa Pink Floyd "The wall" textu nomainijushi. Nu tam puisim, kas tur dziedaaja - morda kriminalnaja! (savaadaak nepateiksi)!

es vakar par to domaaju un visaadu pret demagogiju izdomaaju, tipa - kad Krievija saaks apmaksaat latvieshu skoleeniem skolu, tad Latvija apmaksaas arii krievu skoleeniem skolu!

Nu bet sviests - nozilinaat tos kuudiitaajus...

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?