Cute little dead girl - [entries|archive|friends|userinfo]
cute little dead girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[24. Aug 2010|22:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksabuchot

Comments:
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:25. Augusts 2010 - 01:10
(Link)
Ietves ir šauras un domātas gājējiem. Nezinu, citviet pasaulē nav manītas lielas problēmas ar to, ka riteņbraucēji brauc pa ielu, ja nav izbūvēts veloceliņš. (Stokholmā, piemēram, riteņbraucējiem pienākas sods, ja brauc pa ietvi, nevis pa ielu vai veloceliņu.) Problēma ir drīzāk mentalitātē "es esmu kruts, jo es pārvietojos ar mašīnu/velo/kājām, visi pārējie pimpji".
From:[info]susure
Date:25. Augusts 2010 - 08:23
(Link)
Tev un Visiem pārējiem par tēmu "riteņbraucējiem nav tiesību un tie ir tikpat apdraudēti kā meža cirslīši". Es saprotu, ka nav godīgi, ka jums ir tik neērti it īpaši ja jūs nodarbojaties ar tik svētīgu lietu- nepiesārņojiet dabu un nodarbojieties ar sirds-asinsvadu slimību profilaksi.Es tikai norādīju, ka diena mēdz būt sabojāta, ja visu dienu sev ir jāskaita mantra-es nevienu nenogalināšu, manā priekšā neviens nenokritīs un es viņus varēšu apdzīt, jo viņi brauc ar 20km/h
Salīdzinājumam es varu teikt, ka es nebraucu pa tramvaja sliedēm arī vietās, kur drīkstu. Tramvajs parasti ved vairāk cilvēkus un viņš ir ļoti ļoti liels, turklāt skāde viņam no tā, ka nepaspētu nobremzēt, nemaz tik liela nebūtu. Man gan.

Un stokholma neskaitās- tur VISUR ir veloceliņi un viņi ar šo jautājumu strādā jau gadiem. Mēs esam kaut kādos ar roku mazgājamos, piešmucētos autiņos.