Cute little dead girl - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
cute little dead girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

24. Aug 2010|22:55

ravena
pieriebies, pāris pārgudri riteņbraucēji un vēl gudrāki kājāmgājēji piemēslo virtuālo vidi ar savu vienīgo pareizo viedokli
it kā mēs autovadītāji būtu iemesls visām pasaules nelaimēm. mana pieredze liecina, kā jums jābrauc ārpus pilsētas uz kaimiņu miestu/pirti/tusiņu, tā uzreiz mašīna ir foršāka par riteņiem un kājām

es kā kājāmgājējs, bijušais riteņbraucējs un esošais autovadītājs teikšu:
- sodus tiem riteņbraucējiem, kas brauc pa ielu ar neadekvāti zemu ātrumu jeb vienkārši čučinādami un visa kustība dēļ viņiem bremzējas, ja kādam vajag griezt labi un ir jāgaida kamēr tas gliemezis pabrauks garām krustojumam. Jo notriekt kādu nav autovadītāja mērķis, bet noteikumos minēts, ka ceļu satiksmes dalībniekam aizliegt bez redzama pamata braukt ar zemu ātrumu. (punkts 118.3)
- vēl lielākus sodus tiem kājāmgājējiem, kas šķērso ielas neatļautās vietās un izlec uz gājēju pārejām nepārliecinoties par satiksmes drošību. Varbūt iemācīsies beidzot arī kādus CSN.
Jā, es zinu, mums visiem ir jāsastings kā mūmijām, kad kāds svētais tuvojas pārejai. Bet dzīve pierādā, ka lielākoties pārejas ir nepāredzamas un es nevaru uzminēt vai uz viņas izleks kāda pašnāvniece omīte vai nē. Kā arī, man parasti mana dzīvība ir svarīgāka, tāpēc es nemetu pa mēmajiem, kad kāds tuvojas pārejai un nesagaidu rindu vāģus savā pakaļā ietriecamies.
- jā, un nekaitētu arī sākt regulāri pārbaudīt ielas riteņbraucējus vai viņiem ir tiesības

davai, ievērojam visi noteikumus
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..