Zelta zutis -

About  

Previous Entry 30. Dec 2014 @ 12:26 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: 30. Decembris 2014 - 14:33
(Link)
Hmm, varētu būt, ka tas rūgtums parādās tikai izžāvējot.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 30. Decembris 2014 - 14:50
(Link)
Nē, vasara arī plūcu svaigas lapas un tēja sanāca rūgta.
[User Picture Icon]
From:[info]dumshputns
Date: 30. Decembris 2014 - 16:30
(Link)
Sals, tāpat kā pīlādžiem, neitralizējis kādas vielas?
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 30. Decembris 2014 - 19:49
(Link)
Iespējams.
[User Picture Icon]
From:[info]vilibaldis
Date: 30. Decembris 2014 - 17:14
(Link)
varbūt tāpat kā pīlādžiem, aukstumā rūgtums transformējas cukuros
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 30. Decembris 2014 - 19:52
(Link)
Nu lai lapas nesasaltu, augi šūnsulā palielina ogļhidrātu daudzumu. Bet attiecībā uz vērmeli tik krasa garšu atšķirība man ir pamatīgs pārsteigums.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba