zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Nov. 3rd, 2008|01:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nēnu tā taču nav iespējams aizmigt. domas grozās tikai ap to, vai sakarā ar atcelto tripu pa andiem man izdosies vienai pašai izbraukt no pilsētas, ja ne uz paredzēto bariloči, tad vismaz mendosu (un tur jau līdz santjāgo un valparaiso rukoj podaķ, uz čīli vīzu nevajag), un varbūt jāiet sapotēties pret dzelteno drudzi, pie iguasu ejot vaļā uzliesmojums. tā tas mans lācis auļo pa to mežu un es tik strīķēju to dīrājamo dūcīti.
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]mdz_snifs
Date:November 3rd, 2008 - 09:47 am
(Link)
Ceļotājžurku sindroms ^_^
[User Picture]
From:[info]san
Date:November 3rd, 2008 - 10:31 am
(Link)
fooorši! bariločes vietā iesaku mendoza, izņemot vienīgi ja Tev būs iespēja noīrēt mašīnu, jo pati Bariloče nekas nav - tur ir jābrauc "septiņu ezeru ceļš", ko var tikai ar personīgo transportu.
izbraukt no pilsētas nekas briesmīgs nav - aizej uz Retiro - lielo autoostu - iekāp lielajā busā un pēc padsmit stundām klāt esi :) pa ceļam baro un rāda filmas. biļeti uz autobusu var nopirkt i-netā. Visērtākie un labākie busi ir Crucero del Norte.
http://klab.lv/users/san/2006/12/30/
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 3rd, 2008 - 11:13 am
(Link)
paldies par padomiem!
sākotnējais bariločes plāns bija tāds, ka man būtu šoferis tālbraucējs, jo pašai tiesību ta nava :) tā kā tagad šis plāns ir atkritis, jāsāk štukot cits. vispār uz patagoniju velk, protams, bet tikpat velk arī līdz čīlei, caur mendosu un pāri kalniem. jūtu, ka ar 2 nedēļām būs par īsu :)
[User Picture]
From:[info]san
Date:November 3rd, 2008 - 11:39 am
(Link)
oi, zinu šito sajūtu, ka visur gribas :)
nu mans ideālais maršruts pāris nedēļām būtu buenos aires - peninsula valdes (tur ir tie pindžas un vaļi) - ushuaia - perito moreno ledājs - buenos aires - iguazu - buenos aires).
Bet tas atkarīgs no Tava budžeta, jo attālumi tur ir neiedomājami. Uz Ushuaiju jālido un Perito Moreno arī, ar busu pusotra nedēļa aizies ceļā vien. Ja budžets neļauj abus, varētu aizbraukt vai nu Ushuaia vai Perito Moreno, jo tā Patagonia tomēr rauj nost jumtu.
Un lielākie maldi cilvēkiem, kas aizbrauc uz Argentīnu, parasti ir tie, ka viņi tajās divās nedēļās aizbrauks šur un vēl tur un vēl tur, bet kad apjēdz attālumus, ātri pārdomā :)



[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 3rd, 2008 - 11:51 am
(Link)
es jau tā siekalaini skatos uz ugunszemi, bet jūtu, ka visu nepagūšu. un vispār, paskatoties kartē, kur visā argentīnas patagonijā ir iezīmēti divi miesti, bet teritorija - da visas kontinentālās rietumeiropas izmērā, iestājas neliels šoks :)
diezgan daudz ir atkarīgs no tā, vai es ceļošu viena, vai ar kursabiedreni (ja viņa dabūs brīvdienas darbā) vai vēl ar kādu ceļotāju kopā.

hackers counter system