zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 16th, 2008|01:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:September 16th, 2008 - 09:42 am
(Link)
klau, par to tavu situāciju. Es nedomāju, ka šobrīd ir prātīgi pirkt da jeb vai ko. ar domu, ka pilnīgi nav skaidrs, kas notiks ar cenām tuvākā-tālākā nākotnē; turklāt patlaban bankas pret kredītņēmējiem izturas vairāk nekā piesardzīgi un drakoniski un tizli. Arī, ja tev nav plānu pārskatāmā nākotnē radikāli mainīt mājsaimniecības struktūru un civilstāvokli, plaucējot memberu skaitu līdz >3, oder arī nav taču tādas milzīgi ciešas pārliecības, ka visu mūžu jāpavada šaizemē (jeb ir?) tad diezi vai divstāvu namiņš ir ekon. pamatots, lai cik tas arī skaists nebūtu. Kapseļu ielas kultūras nams ir gan skaists, gan pajaukā vietā, gan arī pilnīgi košernijs un visādi citādi ļoti patīkams (man gan tas pirmais stāvs vienmēr licies nu tāds... bet tas nebūtiski). Tevi tak neliek ārā tā, uz sitiena. I mean, kamēr nav pircēja? Es domāj, mierīgi dzīvo nost, kamēr tā pircēja nav, ibo pārliecības, ka tāds uzradīsies mērkaķa ātrumā - arī taču nav. Jebšu tieši tāda ir situācija - stāv džeki ar kešu pie durvīm un gaida?
īres cenām ir tendence strauji braukt uz leju arī. Un lai arī mainstrīma piedāvājums tiešām ir diezgan šaušalīgs, pārskatāmā periodā noteikti var atrast ko jauku un scaleablu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 16th, 2008 - 11:07 am
(Link)
tur jau tā lieta, ka kapseļu kultūras nams ir no vienas puses ņemams ilgi nedomājot, jo dzīvoklis ir lielisks, vieta lieliska; bet no otras puses ir māja hruščovka un banka uz kakla (es nejūtos gatava komitmentam).

vienīgais reālais ņēmējs tam dzīvoklim vispār varētu būt es :) jo šobrīd tā uz sitiena neko jau noandelēt nevar, ja nu vienīgi par sviestmaizi. kura savukārt nav tas, kas īpašniekam līdzēs tai between a rock and a hard place situācijā, kuras dēļ andele notiek in the first place.

hackers counter system