zaļā buržuāzija - smells like teen review [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

smells like teen review [Feb. 17th, 2008|06:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sabiedrības lauva susuriņš reportē:

day 1

duetam 'divas lauras par vienu cenu' uz veļīka dienas pasākumiem bija kopā 4 ielūgumi - 2 uz depo mīlnieku koncertu ar gaujartu un baložiem, 2 uz tā dēvēto trance god un dj nr.1 on the planet armīnu van būrenu esenšalā. par depo neko revolucionāri jaunu nepastāstīšu, koncerts mīlīgs, pavilka arī baloži, par skaņas issues (uz veselību!) viedokli izteicu pašiem ārtistiem un miers mājā. esītī bez daudz cilvēkiem no citas planētas bija arī lieliskas gaismas, vēroju ilgi un ar neatslābstošu interesi, kā arī armīns un pop disene, diemžēl pat līdz pop techno nepavilka. numurviens dējējs uz planētas spēlē uz diskiem, haha, toties žetons viņam par champagne supernova iemānīšanu miksā (to laikam novērtēja tikai 3 gab baltie zvirbulēni uz dejugrīdas).

vakara jautrākā epizode: 1 lamzaks un 1 zaķis uz esenciālās dejugrīdas bij saderējuši uz bloku cigarešu pret 6 bauskas aliem par to, vai es esmu puika vai meitene. atbildēju, ka tā nav viņu darīšana, un ļoti centos to darīt dzimumneitrālā balsī. pierakstām blociņos, ka džemperī ar kapuci pēc esīša koda nav nolasāma piederība konkrētam dzimumam.

day 2

vispār man bija jāiet uz axx kino, bet space and time and alcohol continuum domāja citādi - vispirms izsūtīja reidā pa kolēģu un viņu draugu dzīvokļiem, lai kārtīgi ieplestu buras, un tad palaida pa krogiem.

radiobārs man afigenna nepatika. uzasinātu pīlādža mietu pakaļā blankiem un jensenam par iekšējās kārtības noteikumu 'ar mugursomām neienākt'. toties visu cieņu durvjusargam, kurš manu nāvīgi aizvainoto sabošanos un rupjo lamāšanos šajā sakarā panesa stoiskā mierā un pilnīgi piekrita tam, ka tāda pati soma uz vienas lences un pār plecu būtu tieši tāda pati soma, un nav godīgi pēc tādas pazīmes dalīt priekšmetus pie ieejas atstājamos un iekšā ienesamos.

toties šajā krogā kāds nepazīstams jauneklis mani iepazīstināja ar dzērienu, kurš zibenīgi tika pasludināts par manu jauno mīļāko kokteili. tas ir piens ar šņabi. iedomājieties balto krievu bez cukura un dabūsiet šo dzērienu. čirkainais atsaldenis slēpe aiz metakafē letes gan atteicās sajaukt šādu kokteili, laikam koķetēja. otrs bārmenis uzmaisīja dzērienu, i ne aci nepamirkšķinājis.

metakafē, jā. ļoti centos uz turieni aiziet visas tās trīs nedēļas kopš atvēršanas, tad nu beidzot nekādi viltīgie vēji nepanesa garām. neticu runām par pieklājīgu pusdienēstuvi un tējotavu, jo tā ir disene! elviss un mitrēvics cieši turēja manas paaudzes nostalģijas nervu ar 90to gadu sākuma pophītiem. can't touch this, i like to move it move it, vārdsakot mans diseņu materiāls. kad oficiālā disene bij galā un dējēji notinušies, no padebešiem nolaidās deus ex machina jeb [info]prtg manā mētelītī un cimdiņos (pieprasu šo autfitu vienmēr!) un turpināja diseni abzalūtas vseļenskajas ļ garā, līdz kamēr mūs visus izsvieda ārā un aizslēdza durvis, lai neielaužamies atpakaļ.

tā lūk mums gāja prāgā, un jūs visi esat sssuperīgi.
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:February 17th, 2008 - 10:21 pm
(Link)
jaaaa, radiobārs ir izteikta vilšanās salīdzinot ar to pašu Oranžbāru.
bet metakafē danči rāva jumtu :) visus trīs 5dienas vakarus, kurus tur esmu pavadījis, esmu juties kā septiņpadsmitgadnieks. nav Rīgā nekas tāds bijis kopš A-salas pirmsākumiem.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 17th, 2008 - 10:23 pm
(Link)
pag, tu biji arī šo5dien?
[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:February 17th, 2008 - 10:31 pm
(Link)
un vēl sasveicinājāmies arī :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 17th, 2008 - 10:32 pm
(Link)
nu ja tu tā saki :)
[User Picture]
From:[info]usne
Date:February 17th, 2008 - 10:36 pm
(Link)
oj piens ar šnabi atsauca atminā brokastis ozirisā ar līdz šim nepārspētu kompāniju: pavāru (lai viņam vieglas smiltis, viņa 10 gadus vecāko pieredzējušu uzdzīvotāju 'vienu no ex draudzenēm, vilku oļegu, japāņu meiteni, vrabit un mani otrdieniekā un uz manu bažīgo skatienu par graķīšiem (jo bij tak jāizklaidē tammami) oļegs priecīgs teica: neuztraucies ar pienu nereibst :))
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:February 18th, 2008 - 11:05 am
(Link)
njā..šokējoša sajūta: neuzpeld pat ne visniecīgākās reminiscences. pat ne vissenākajā pagātnē es neesmu piedzīvojusi neko līdzīgu. vai tiešām cilvēks viss pilnībā var tikt apmainīts? acīmredzot, var..

hackers counter system