zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Aug. 28th, 2014|08:31 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:August 28th, 2014 - 09:40 pm
(Link)
ļoti daži. viens ir ģertrūdes ielas tupiks (tur var iebraukt tikai no valdemārenes), un tad vēl uz lāčplēša ielas tajā posmā starp skolas un valdemāreni ir bezmaksas vietas. tās ir tādas tuvākās. ja galīgi neko nevar atrast, tad romis liek vnk pie teātra, bet tā īsti viņš nedrīkst vienmēr darīt. bet nu viņš jau ir aptuveni ieguamējis laiku, kad tur var nolikt, bet tas brīdis ir ļoti īss, haha.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:August 28th, 2014 - 09:48 pm
(Link)
man šitā ir pilnīgi jauna pasaule :) tādas pozīcijas kā "autostāvvieta" budžetā nekad nav bijis, ā nē, mānos, slokas ielā ieviesa maksu par stāvvietu pagalmā 10 latus mēnesī, kad ielika vārtus ar pulti, tā ir visa mana pieredze šajā tēmā. izbalansēt tādus faktorus kā attālums, cena, pieejamība, drošība utt ir kaut kāds kosmoss!
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:August 28th, 2014 - 09:51 pm
(Link)
nu man jau šķiet, ka nekur nav īsti droši, ja vien tā nav garāža vai tiešām apsargāta stāvvieta. mums pat te iekšpagalmā reizi pa reizei gadās brīnumi. bet nu salīdzinoši ar rīgas mikrorajoniem, centrā to gadījumu gan ir mazāk.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:August 28th, 2014 - 09:57 pm
(Link)
uz Lāčplēša vairs nav (varbūt vienīgi pašā galā pie Valdemāra vieta 2 mašīnām) pārējo pārlika lielajiem tūristu autobusiem, kad uzzīmēja veloceliņu
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:August 28th, 2014 - 09:58 pm
(Link)
nu kaut kas tur vēl ir, viņš liek. mums vispār tepat gar skonto vēl salīdzinoši nesen varēja likt visas ielas garumā, bet tagad maksas stāvvieta.

hackers counter system