|
[Jan. 29th, 2013|11:37 am] |
|
|
|
Comments: |
Par vīnu un spirtu ir ļoti spēcīga atziņa, pilnībā piekrītu un atbalstu. Patiešām, kāpēc?
es pat teiktu, ka bioķīmiski pamatota un argumementējama vienādojumā "promiles per mililitrs."
starp citu, mēs te aizviņdien sēžot restorānā (!) pievērsāmies vīna un alus salīdzinošajai matemātikai. rēķinot promilēs uz mililitru, kur spirts ir karalis, dzert vīnu ir štīmīgi vērtīgāk, nekā kapāt vanagu. un nemitīgā skraidīšana atliet arī atkrīt. varbūt jāiet apgaismot traktoristus? :)
Jā, bet cenas/veiktspējas attiecībā Vanags tomēr uzvar. Un Vanagu iedzert var tīri normāli, bet Agdamu -- hmm. Vispār neesmu mēģinājis.
nu nē, salīdzinot nevis cenu pret tilpumu, bet cenu pret piegādāto alkohola procentu, vanags kāš. vai arī vanags maksā ne vairāk par 20 santīmiem litrā un es to no sava augstā plaukta neesmu ievērojusi.
Par kādu vīnu ir runa? Darbaļaužu malbeks? | |