zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jul. 4th, 2012|01:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:July 4th, 2012 - 10:43 pm
(Link)
suņi nav briesmoņi.

bet tā kā viņu saimnieki reizēm ir cūkas, un savukārt saimniekus apšaut īsti nedrīkst, tad man ir gan ik pa brīdim reizes, kad gribas pieiet pie saimnieka un pateikt, ka, ja viņš savu suni negrib vākt un uzskata, ka tas var darīt ko grib, es paņemšu no mājām bīsi un suni likvidēšu. tukši draudi, protams, bet nu sajūtā tāda ir.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:July 5th, 2012 - 01:13 am
(Link)
redz,un problēma sākas brīdī,kad ir šis sensitīvais jautājums un kāds (piemēram-Tu) uzraksti. un es ar tādu, jau selektīvu redzi izlasu, un sacepos.

jo pa lielam Tevis teikto var tulkot dažādi, nav nemaz skaidrs,kas Tev nepatīk tai visā padarīšanā.
un attiecīgi, es varu pieņemt,ka neiet runa par suņa kakām,kuras es vācu, vai to,ka mans suns ir sabiedrībai draudzīgs, bet es to uzreiz ņemu tā,ka Tev nepatīk,piemēram, ka mēs reizēm ejam paēst pusdienas uz Taku . ar suni - kas daļai sabiedrības šķiet pagalam nesaprotami.
un tad es sacepos pie sevis, jo uzskatu,ka tās ir mūsu tiesības atrasties iestādē,kas to pieļauj, ar lopu, bet es nolemju,ka Tu gribi likvidēt manu pekausi un tad nu es gribu likvidēt Tevi.

pff.neesmu droša,ka izteicos saprotami.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:July 5th, 2012 - 09:56 am
(Link)
gana saprotami.

manu bises roku drebina vienkārši gadījumi, kad suņus laiž parkā, kur intensīvi ņemas bērni, bez pavadas un bez uzpurņa. un vēl vairāk, ja bērnu laukumos.

un tad vēl kliedz pa pusi parka "ņe boites on ņe kusaetsa!"

man pie kājas, vai viņš kož vai nē, man vienkārši ir puika, kas pagaidām ir pussuņa augumā un ir sabaidīts no suņiem laukos, kur viens pustizls suns vazājas apkārt un rej.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:July 5th, 2012 - 10:07 am
(Link)
poņatno. not my case so no offence :)

betē, runājot par Tavējo - Tu nevari pieprasīt, lai sunim būtu uzpurnis, jo noteikumi to neprasa. pie pavadas - jā, parkā un uz ielas jābūt, bet uzpurnim nea.

hackers counter system