zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 19th, 2012|08:55 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 20th, 2012 - 12:27 pm
(Link)
tas jau nav tikai Turlais, tas ir kaut kāds "valdošais dirskurss", kas gaisā voņčī un arī tikai tāpēc, ka tie, ka visi citi brīvie radikāļi vienkārši sēž savos ierakumos un klusē.

kā arī - es vnk vairs nevēlos klausīties šīs te dolbajobu runas. piegriezies. ies aizbāzt muti, bļe!
From:[info]unpy
Date:April 20th, 2012 - 12:32 pm
(Link)
Kā tad Tu viņiem šādi aizbāzīsi muti? Šādi viņi tikai sāks kliegt vēl skaļāk par to, ka kristīgā pasaule iet postā, visus aizstāvjus uz mūriem!:))
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 20th, 2012 - 02:01 pm
(Link)
jeb citiem vārdiem sakot, manuprāt, gana daudz bravūras viņiem aizdod doma, ka visa tauta stāv aiz viņiem un piekrīt. bet daļa (pieļauju, ka ne liela, bet tomēr) tautas vienkārši klusē. tamdēļ man šķiet, ka, ja ne izbeigtu, tad varbūt arī biku pierautos savā bravado, ja redzētu, ka ielās izietu un savu neapmierinātību paustu daudz, daudz, daudz vairāk ļaužu par tiem pārissimts homosex.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 20th, 2012 - 02:04 pm
(Link)
jo beigu beigās tas ir principa jautājums. vienā brīdī ļaudis tiek sašķiroti un diskriminēti pēc seksuālajām preferencēm, nekur nav zvanīts, ka arī mēs, kuriem šķiet, ka uz mums tas neattiecas (jo esam balti, jauni, veselīgi, nodokļus maksājoši, ar pareizo dzimumu guļoši etc.), vienā brīdī varam tikt pakļauti kaut kādam marazmātiskam dalījumam, uz kura pamata mūs diskriminēt/izolēt etc. Man, piemēram, tā šķiet reāla problēma, ņemot vērā letiņu tieksmi segregēties, nevis meklēt vienojošus aspektus. piemērus no skolas un darba var atrast, neatejot no kases.

hackers counter system