|
[Mar. 29th, 2012|11:08 pm] |
|
|
|
Comments: |
From: | unpy |
Date: | March 29th, 2012 - 11:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ai, da nu. Čiuļu izpratne par kulināriju ir tāda dīvaina. Cilvēku var aizvest no sklandarauša, bet sklandarausi no cilvēka aizvest nevar.
:))) reizēm Tev izdodas. :)
p.s. tieši vienā vietā pasaulē- Kuldīgā- tieši viena meistare cep gardus sklandraušus. bet tie ir stipri moderni: bez kartupeļie, ar burkānu-apelsīnu pildījumu un tādu kā kondensētā piena krēmu virspusē. es esmu ņerga pro, bet šos atzinu par labiem.
savukārt, neviens ne ar kādu usmas nēsi man neiiesitīs SKĀBPUTRU kā lietojamu produktu.
From: | unpy |
Date: | March 29th, 2012 - 11:42 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu, jā, stipri pārspīlētu, ja apgalvotu, ka esmu abonējis skābputru visam 2012. gadam:))
Par Kuldīgu, ja jau tā saki, tad nākamreiz, kad būšu taja galā, vajadzēs pamēģināt. Pirmo un pēdējo reizi sklandarausi mēģināju Ventspilī kadā 1989.gadā, iespaids, kā var manīt, bija spēcīgs:))
www.skabputra.lv arī nav tavs, ja?
From: | unpy |
Date: | March 29th, 2012 - 11:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nea, mans varētu būt www.treknacūkgaļaarkartupeļiem.lv :))
eeu, bet kotlete.lv un pat kotletes.lv ir (bija) brīvi. | |