kas tas ir? |
[Jul. 2nd, 2011|03:22 am] |
|
|
|
Comments: |
yeeees mums ir vinneris! ar steiguu faksēju šokolādi :)
made my day,
shitaa vajag biehaak!
es par šito iedomājos, bet googlēju vai tā tiešām ir atsevišķa un speciālsudziņa vai vienkārši arhivēšanas veids.
ir, ir atseviskja sudzinja. skaitas pie senakajiem kulturaugiem.
interesanti, no kurienes tie divi E parādījās, jo spāniski tak calabaza... no otras puses, tā jau visus kirbjus sauc. starp citu, Maximā dīvainā kārtā ir īsts kirbju paveids, kas visiem, pat man garšo. tāds oranžā krāsā un izstiepts. un vēl man teica, ka rukolas ziedi esot delikatese. man arī zied. uzmanīgi paprovēju, kaut arī netiku skaidrībā, vai visu zieda daļu var ēst. tu nezini?
aizbraucu vakarā uz dārzu un uzmanīgi paprovēju rukolas ziedu. garšo tieši tāpat kā lapas :) | |