zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 7th, 2011|12:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]twoflower
Date:June 8th, 2011 - 10:48 am
(Link)
ja man nebūtu tik skumji, es pasmaidītu par sekojošo:

ka tas pēkšņi ir referendums par naudu. a) kādā tieši absurdā veidā tas varētu ieekonomēt/nopelnīt valstij naudu? b) a ko, nodokļus maksā pēc valodas piederības? c) ja otrs referendums ir tieši par naudu, par apturētajiem sociālo pabalstu griestu likumiem, tur kāds arī pie reizes parakstījās?

ja referendums ir par izglītības kvalitāti, respektīvi, slavenais arguments „nesapratni rada tas, ka cilvēki nav iemācījušies latviešu valodu”: ar ko, ja likumā būs tā rakstīts, valodas zināšanas automātiski ienāks pirmklasnieka galvā? varbūt tad arī pieņemam likumu, lai arī ģimenē obligāti ir jārunā valsts valodā? vai tiešām nevienam VL-TB/LNNK metodes neatgādina slaveno ūsaino tēvoci Staļinu?

kruta. izauga jauna „domājošā”, cool, relaxed un pilnīgi brainwashed paaudze. ka ir tik ērti teikt attiecībā uz ne-latviešiem: „viņi”, „visi”, „urlas”, „nekad”, „nevar”, nevis domāt ar galvu. un attiecībā uz latviešiem: „skandināviem ir mugurkauls”, „mēs pakļaujamies”, ak, mēs upuri, vārdu sākot. ура, товарищи. uz gaišo nākotni! tak vieglāk kurināt naidu par prieku un peļņai radikāliem spēkiem no abām pusēm, nekā izdarīt pašam kaut ko, lai nodrošinātu multikulturālo (piedodiet, tā ir un būs realitāte. un tā ir bagātība, nevis lāsts.), normāli funkcionējošo valsti
[User Picture]
From:[info]kants
Date:June 8th, 2011 - 09:53 pm
(Link)
+ daudz!

hackers counter system