zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 29th, 2011|11:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:April 30th, 2011 - 11:18 am
(Link)
es nezinu vai sarunai kvalificējos ar savu sauso/jutīgo ādu, bet kopš no kosmetologa (un cita k. apstiprināta gadus vēlāk) uzzināju, ka man īstenībā ir tāda ne norm/jaukta (itkā nekādu dižo probl.nebija, pa pumpai reizēm, tapēc pati nosecināju, ka tas tips), anyways.. man kopš tā laika aptiekas produkciju patīk tikai lietot, ir mēģināti un par labiem atzīti Eucerin, arī Madara (nav aptieka, bet patīk manam ģīmim), patīk dabīgās smaciņas, citādi visādiem tur Vichy utml. tā baigi smaržas klāt daudz. Esmu lietojusi arī normālai ādai paredzētos šajā laikā (jo reiz aptiekāre redzot manu viņasprāt labi kopto purniņu teica, ēj ko lej, tev tak normāla āda - ņem šo!), bet man patīk jutīgas ādas krēmu vieglumiņš un maigumiņš, norm. ādai liekas tie kremi/kopjamie kaut kā smagāki?! Senāk nesapratu, kā to var atšķirt, bet kaut kā nesen sapratu - tieši ar vienas līnijas krēmiem. Nu tas tā, moš kādreiz vari palūgt kādu testeri veicī un paprovēt, ja uznāk luste :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 30th, 2011 - 04:12 pm
(Link)
aptieku kosmētika jau atšķiras tikai ar to, ka tirdzniecības kanāli ir aptiekas, saturs no tā nekļūst ārstnieciskāks.
par krēmiem man viss ir skaidrs, madaras mitrinošais fluīds foreva, ļoti viegls un ļoti patīkams. vienīgi jāatrod kaut kas jauns, ar ko mazgāt :)
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:May 1st, 2011 - 09:32 pm
(Link)
Man vo, Madara kaut kā nepriecē, izņemot vienu produktu- sejas mazgāšanas putas, ar to pudeli pietiek no novembra līdz aprīlim.

hackers counter system