zaļā buržuāzija - the wiener takes it all [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

the wiener takes it all [Jan. 24th, 2011|11:02 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]kinskis
Date:January 24th, 2011 - 11:38 am
(Link)
par jēščo voprosu - tu kā to domā, tipa mājas katls, vai individuālais? ja mājas - tad mums no tā nākošo ūdeni skaitītājs cītīgi uzskaita. attiecības ir tādas, ka, šķiet, tie ir radīti viens priekš otra.
ja individuālais katls, tad tev jāskaita tikai aukstais, kas pienāk dzīvoklī un iet sildīties uz jūsu katlu + gāzes vai elektrības, ja.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 24th, 2011 - 11:41 am
(Link)
mājas, jā. mūsmāja pagaidām apsildās ar rīgas siltumu un elektriski sildītu ūdeni (kura patēriņu izrēķina uz 20 dzīvokļu galviņām un šo netaisās nekad mainīt), bet taisās apsildīties ar gāzes katlu, kurš tad mums sniegs neierobežotu karstā ūdens daudzumu (tā ir, vai es tikai tā iedomājos?) un viesīs satraukumu par ūdens patēriņa izdalīšanu uz galviņām.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 24th, 2011 - 12:45 pm
(Link)
Iedomaajos taadu fignju, ka ja ir kopeejais katls, tad jo vairak karsto uudeni izteeree, jo vairaak katls arii silda, tb, karstaa udens pateerinjs velk liidzi arii gaazes pateerinja augumu, jo boileris atkal jaapilda un atkal jaasilda loop. Gaazi izmeeriit katram nevar, tad noteikti jaameera uudens katram atsevishkji.
Kautkaa jaameegjina tai simtgadniecei izskalot smadzenes, galigi buutu stulbi maksaat par to ka apakshtaava kaiminji vanno savus 30 beernus.
Mosh jaasaak kautkaa smalki ietekmeet vinjas mazmeita ar NLP.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 24th, 2011 - 01:10 pm
(Link)
tur jau tā lieta, ka lai pēc x gadiem, kad uzliks to gāzes katlu, varētu arī uzlikt individuālos skaitītājus, ir jāsāk sarunas jau tagad. es gan gribētu redzēt, kā tu skalosi simtgadniecei smadzenes :)

hackers counter system