zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 20th, 2011|05:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]f
Date:January 21st, 2011 - 10:57 am
(Link)
visur-kur (aerobika, joga, pat horseback riding!) gāju ar domu - būs, kas mani trenkā, tad arī kaut ko padarīšu. aha, gaidi ar maisu. beigās izrādījās, ka mājas apstākļos uzkāpt uz velo(trenažiera; kurš man ar visu dievu svētību parādījās mājās no zila gaisa) trīs reizes nedēļā (čaklajās nedēļās), divas reizes (most of the time) vai vienu vai nevienu (īpaši slinkajās nedēļās) ir daudz iedarbīgāk. un mani galīgi nemotivē tas, ka man liet darīt kaut ko tādu, kas man nepatīk, "bet vajag!", kā tas ir visu ļauno treneru būšanas gadījumā. bez tam. tak naudas žēl - abonomentu pirkt! tā ka - gaidu siltāku sezonu, lai ietu skriet, jo tas tomēr vairāk muskuļu paķer pie dziesmas, nekā velo (laikam.)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 21st, 2011 - 11:06 am
(Link)
vai tad pie ļaunajiem treneriem kāds iet? man vot sirsniņa asiņo, ka pie foršās, ritīgritīg foršās nūdeļdeju treneres grūti tikt pareizajos laikos. pie ļaunas es nemaz neietu. bet visu šito miļōns komentāru rezultātā esmu nobriedusi izrauties uz tām nūdeļdejām vismaz pāris reizes, kamēr varu tikt. nu un bārbala un antuanete mani tagad mācīšot slēpot, vot būs ko zviegt :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:January 21st, 2011 - 11:27 am
(Link)
nē, nē, uz tāda ļauna trenera neesmu uzrāvusies (ja nu vienīgi tas jogas pasniedzējs bija traks - iesācējam tā ir veiksme, ja nebeidzas ar salauztu sprandu :) )

ō, slēpot ir kruta, bet dikti bailīgi :)

hackers counter system