zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 26th, 2010|11:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[muz |ride - decay]

ātrināca drīzaizgāja tas šīgada arsenāls.
pirmais arsenāls, kurā es neaizgāju vienkārši noskatīties vispār nevienu filmu. jauno varmerdamu būtu drusku gribējies, bet viss pārējais nedeva laika. un gribēšanas ar nekādas, ja godīgi. ja dažos iepriekšējos arsenālos mans standarts bija 20 seansus tulkot un 1 seansu skatīties (laiku tam izraujot burtiski vilkam no rīkles), tad šogad seansu uz visiem n tulkiem bija varbūt 4x vairāk par tiem 20, katram iesvēra pa kripatiņai. arī nejauši iegūto ielūgumu uz noslēgumu (nav vairs tie laiki, kad es iespringstu uz noslēguma apmeklēšanu) neizmantoju, jo vispirms sajaucu dienas un pēc tam pastaigu mežā pie bulgārijas šā vai tā novērtēju kā galvastiesu pārāku (bet džimam paldies enīvejos). arī arsenāla nabas klubā i degunu nepabāzu, lai arī zināju, ka nabas klubs ir arsenāla oficiālā izklaides iestāde, kā arī to, ka tajā spēlēs ļooti smieklīgie un grūvelīgie igauņi opium flirt - informācijas aprite ir akurāt tāda, ka šodien es vispār beidzot uzzināju, kurā dienā tad viņi tur spēlēja. un sākumā minētais viss pārējais nav vis citu seansu tulkošana, bet pārējie darbi, kuru dēļ es joprojām varu atļauties tādu hobiju kā strādāšana arsenālā.
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]jim
Date:September 27th, 2010 - 10:20 am
(Link)
ha, bet manis piesauktie draudi sūroties sukutam realizējušies splendidi un negaidīti -- sukuts visiem atsūtījis ēpastu ar lūgumu atsūtīt personīgu šī festivāla fīdbeku un to, vai gribētu nākamgad vispār festivālā strādāt. aš aizrijos no sajūsmas.
[User Picture]
From:[info]san
Date:September 27th, 2010 - 11:14 am
(Link)
Pēc vakardienas Tokijas sonātes piedevu Arsenālam pilnīgi visus pārdarījumus, arī Iedomātās mīlestības bija ok. Šodien brauksi uz rix?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 27th, 2010 - 11:21 am
(Link)
tev arsenāls ir pamanījies nodarīt pāri? :)
braukšu, vispirms apdarīšu rīta cēliena darbus un tad pieteikšos uz telefonu.
[User Picture]
From:[info]san
Date:September 27th, 2010 - 11:42 am
(Link)
aha, tāpēc, ka man nācās skatīties boooring šitu. bet pēc vakardienas divām filmām, no hard feelings. ok, gaidīšu zvanu!

hackers counter system