|
[May. 23rd, 2010|12:06 pm] |
|
|
|
Comments: |
es kā visvienkāršāko pasludinu biskvīta parastā recepti. uz 1 olu, 1 karote cukura un 1 karote miltu. olas ar cukuru un bik vaniļas sakuļ (manuālais putotājs varētu būt gana), piejauc caur sietu sijātus miltus un tas tad arī viss. cepusi kantainā formā neesmu, bet ir gadījies to darīt emaljētā bļodā- tīri neko ;) iepējams, varu kļūdīties, bet šķiet, ka biskvītam vai tik nebi tas, ka viņš negrib būt pārāk biezā slāni, kad cepās. formas apakšā es ieklāju cepamo papīru un uzkaisu bik miltus, malas ieeļļoju, lai viss prieks ir viegli dabūjams ārā. šokolādīgajai versijai vienu no miltu karotēm aizstāj ar kakao- melno, parasto.
un kādā formātā uz šī biskvīta parastā visko krāmē virsū? pliku jau neēd?
principā, viss, kas ienāk prātā ^^ biskvītu pārgriež šķērseniski uz pusēm (te ir triks- to visērtāk ir izdarīt ar diegu, jamam vēl siltam esot). atdzesē. tad starp tām pusēm krāmē kas ienāk prātā. bērnībā atceros, ka tika likts skābs ievārījums, putukrējums un tad otra puse pāri. vienu citu reizi es vnk iepļeckināju viekalā nopērkamo saldā krējuma kremu ar vaniļas garšu. vislabāk man laikam patīk cept biskvītu ar kakao un vidū likt biezpienu ar putukrējumu- ala vecrīgu pildījumu.
un no šitā var salikt augstu augstu torti! | |