|
May. 23rd, 2010|02:35 pm |
es kā visvienkāršāko pasludinu biskvīta parastā recepti. uz 1 olu, 1 karote cukura un 1 karote miltu. olas ar cukuru un bik vaniļas sakuļ (manuālais putotājs varētu būt gana), piejauc caur sietu sijātus miltus un tas tad arī viss. cepusi kantainā formā neesmu, bet ir gadījies to darīt emaljētā bļodā- tīri neko ;) iepējams, varu kļūdīties, bet šķiet, ka biskvītam vai tik nebi tas, ka viņš negrib būt pārāk biezā slāni, kad cepās. formas apakšā es ieklāju cepamo papīru un uzkaisu bik miltus, malas ieeļļoju, lai viss prieks ir viegli dabūjams ārā. šokolādīgajai versijai vienu no miltu karotēm aizstāj ar kakao- melno, parasto.
|
|