|
[Apr. 2nd, 2010|03:17 pm] |
|
|
|
Comments: |
Tev kāda tā cepeškrāsns - gāzes vai elektriskā? Apvienota ar plīti? Gāzes cepeškrāsnis iesilst ātrāk, elektriskā - nu, mūsmājās ir indikators, kas elektriskajai parāda, ka viņa ir iesilusi. Līdz kaut kādiem 200 grādiem iesilst 10 minūtēs, gāzes cepeškrāsns varbūt pat ātrāk.
Sacepumam kartupeļus es rekomendētu tomēr novārīt - tie ir samērā cimperlīgi un cepas lēni, ir gadījies ēst sacepumu ar viegli pacietiem kartupeļiem :) Brīvā brīdī var aizstaigāt uz manu žurnāli, atvērt tagu "Virtuve" un pasmelties idejas, vairumā gadījumu tas viss ir cepeškrāsnī cepts :) Jābrīdina, ka ar 4sezonu receptēm arī var gadīties misanderstandingi, bet esmu mēģinājusi tikai viņu saldos ēdienus,
acīmredzot gāzes, apvienota ar gāzes plīti :) kad būs pašiem savi interneti, kurus varēs dabūt jebkur dzīvoklī un visu laiku, nevis tikai kad paveicas un kaimiņu švakais signāls turas tik ilgi, lai atvērtu lapu, noteikti iešu lasīt tavas virtuves piezīmes. iespējams, ka sākšu uzdot arī jautājumus. | |