zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 2nd, 2010|03:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:April 2nd, 2010 - 06:45 pm
(Link)
khm, atļausos es arī iemest savu kapeiciņu recepšu jūrā. monētiņa pašas kalta, kas gan afigena reti atgadās.

smalki sašķēlēti kartupeļi
tāpat sašķēlēti svaigi šampinjoni
strēmelītes kādas apstrādātas šķiņķa vai kūpinājuma vai so gaļas
gabaliņos paprika
sarīvēts siers
franču garšvielas, kas ietver sevī kaltētu raudeni, timiānu, majorānu laikam un ko tur

un to visu liek kārtu kārtām viens pēc otra un atkal atkārto pāris reizes. kartupeļiem vēl var pārkaisīt sāli vai kādu advancētu kartupeļu sālīto garšvielu. cepas viss kopā apmēram kādas 45 min. lieku uz ne pašas augstākās t, krāsnij pa vidu, režīms vulgaris. ā, podiņam parasti ir vāciņš.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 3rd, 2010 - 12:17 am
(Link)
provansas garšvielu maisījums? tāds man ir :)
un tātad te man vajadzēs tādu podiņu, par kādu raksta šellija?
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:April 3rd, 2010 - 06:40 pm
(Link)
ai, nē, nē, tas tik bija mākslinieciskās izteiksmes līdzeklis podiņš ar vāciņu. es lietoju stikla trauku ar vāku, kurš paredzēts lietošanai arī cepeškrāsnī. rimi akcijās kādreiz līdzīgus dalīja. katrā ziņā mums tāds paliels, plakans, tiek piekrāmēts līdz augšai, ēdam parasti tikai divi un tā vien ir vakariņām un pēcvakariņām.

jā, provansa iz ze kī :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 3rd, 2010 - 08:51 pm
(Link)
tas rimi kotlešpods man arī ir! :)

hackers counter system