|
[Apr. 2nd, 2010|03:17 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | _re_ |
Date: | April 2nd, 2010 - 06:45 pm |
---|
| | | (Link) |
|
khm, atļausos es arī iemest savu kapeiciņu recepšu jūrā. monētiņa pašas kalta, kas gan afigena reti atgadās.
smalki sašķēlēti kartupeļi tāpat sašķēlēti svaigi šampinjoni strēmelītes kādas apstrādātas šķiņķa vai kūpinājuma vai so gaļas gabaliņos paprika sarīvēts siers franču garšvielas, kas ietver sevī kaltētu raudeni, timiānu, majorānu laikam un ko tur
un to visu liek kārtu kārtām viens pēc otra un atkal atkārto pāris reizes. kartupeļiem vēl var pārkaisīt sāli vai kādu advancētu kartupeļu sālīto garšvielu. cepas viss kopā apmēram kādas 45 min. lieku uz ne pašas augstākās t, krāsnij pa vidu, režīms vulgaris. ā, podiņam parasti ir vāciņš.
provansas garšvielu maisījums? tāds man ir :) un tātad te man vajadzēs tādu podiņu, par kādu raksta šellija?
| From: | _re_ |
Date: | April 3rd, 2010 - 06:40 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ai, nē, nē, tas tik bija mākslinieciskās izteiksmes līdzeklis podiņš ar vāciņu. es lietoju stikla trauku ar vāku, kurš paredzēts lietošanai arī cepeškrāsnī. rimi akcijās kādreiz līdzīgus dalīja. katrā ziņā mums tāds paliels, plakans, tiek piekrāmēts līdz augšai, ēdam parasti tikai divi un tā vien ir vakariņām un pēcvakariņām.
jā, provansa iz ze kī :)
tas rimi kotlešpods man arī ir! :) | |