zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 2nd, 2010|03:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 2nd, 2010 - 03:44 pm
(Link)
Nu, jāatzīst, man vispār ir veca gāzes cepeškrāsns, tur grādus noteikt nav iespējams un nekādu režīmu tur nav. Slēdzu iekšā, uzkarsēju un šauju iekšā produkus, i sjo. Un tad lūru pa malu, vai nenāk gatavs. Nekas, visi dzīvi.
Kartupeļu sacepumu es taisu pēc šitā http://www.receptes.lv/receptes/sampinjonu-un-kartupelu-sacepums-/
Mīļi saukāju to par sirdstriekas kartupeļiem, jo diētisks šis ēdiens noteikti nav :))
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 2nd, 2010 - 03:52 pm
(Link)
Aaa, un katrs čaiņiks var taisīt podiņus. Un tad ēst un raudāt aiz sajūsmas. Vienkārši samočī podiņā dārzeņus, kādi nu ir, vārītus vai saldētus, vistu vai zivi, aplej visu ar pienu, vai ja nebēdā par figūru, ar saldo krējumu, samet garšvielas, pārrīvē sieru, liek cepeškrāsnī. Ik pa brīdim palūr, pēc kādām 30 minūtēm ir gatavs.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 2nd, 2010 - 03:57 pm
(Link)
viss tik garšīgs, tik garšīgs :)
tādus podiņus meklē veikalā tai plauktā, kuram klāt liels neona uzraksts "podiņi, kurus var likt cepeškrāsnī"?
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 2nd, 2010 - 04:35 pm
(Link)
Podiņus, imho, vislabāk meklēt Latvijas Keramikas bodītēs, kādreiz viena bija Matīsa tirgū, otra - Centrāltirgū. Podiņi ir brūni, no māla, ar vāciņiem, līdzīgus var redzēt pāris ēstūžos Latvijas Keramikā viņi galīgi nebija dārgi.
Varbūt ir arī lielveikalos, neesmu skatījusies.

hackers counter system