zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jul. 7th, 2009|02:11 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:July 7th, 2009 - 02:16 pm
(Link)
Tagad braucu pēc zīmēm, bet vispār, ja man no Pārdaugavas puses ir jānokļūst kaut kur uz Kronvalda parku un līdzīgām vietām, braucu pret zīmēm. Iemesls viens - pie LB ēkas "pareizajā virzienā" nav NEVIENAS vietas, kur gājējs un/vai velosipēdists varētu normāli šķērsot ielu, neraustoties no nepārtrauktās mašīnu plūsmas un negaidot uz to, kad beidzot kāds autovadītājs apžēlosies.
Apkārt balstiem jebkurā gadījumā braucu, ievērojot piesardzību, jo tāpat nekad nevar zināt, vai tur kāds gājējs nenāk, t.p. ar velosipēdistiem.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:July 7th, 2009 - 02:19 pm
(Link)
tur jau visur jāapbrauc kvartāls, lai varētu mierīgi bez raustīšanās tikt cauri plūsmai, es arī ap banku braucu apkārt no arsenāla puses parasti - tajā līkumā visi smuki piebremzē, var pārredzēt plūsmu, un apmalēm ērti caurumi :)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:July 7th, 2009 - 02:25 pm
(Link)
Es pēdējās dienās cenšos iemanīties uzlekt uz braucamās daļas un ieņemt kreiso joslu, bet vienalga stresaini. Man žēl to nabaga vācu tūristu, kas ar īrētiem ričukiem brauc no Ķīpenes kempinga, ievērojot veloceliņa marķējumu, un tilta galā droši vien ir dziļā neizpratnē :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:July 7th, 2009 - 02:52 pm
(Link)
jā, un tad viņi nabagi ahujējuši apstājas pie augstās apmales un skatās uz priekšā būvapvilkto bankas ēku, kurai sazinkā vispār tikt garām. un no aizmugures brāžas virsū visādi tādi kā es, kam baigi jāsteidzas un jāizņem pagrieziens, kuram viņi sastājušies priekšā :)

hackers counter system