zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 8th, 2009|11:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:June 8th, 2009 - 02:09 pm
(Link)
Manuprāt, problēma jau nav (nu, pamatā, nav) valodu [ne]prasmē, tak jau ka pie vainas ir globāla nespēja domāt. Un nevis domāt analītiski, strukturēti vai loģiski, bet vispār domāt.
Šitie jaunie dieva bērniņi ir vienkārši un tīri kā bāreņa asaras. Bez zadņego hoda. Ko redz, par to dzied. Tas vispār nav slikti 7-8 gadu vecumā, tomēr sasniedzot cienījamo vēlēšanu tiesību vecumu tādas infantīlas čaliņas tādās vecās, nīgrās un spīvās tantēs (kā mēs) izraisa baigo vēlmi ņirgaties un zvaigat (c).

Tādi nu viņi, jaunie, spraunie spīdeklīši, kam nav nekādas aizturītes rīta ziņu blokā klāstīt, ka Kolumbijā atklāts jauns ezers, kura garums esot 36 tūkstoši kilometru, kā arī ietitrēt, piemēram, Vārds Uzvārds, anastaziologs. Kā arī visādas citas aizkustinošas blēņiņas.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:June 8th, 2009 - 04:45 pm

(Link)
Ui, ku labi pateikts.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 8th, 2009 - 09:57 pm
(Link)
kā vienmēr, atnāca vedjmah un norūca pa viedo :)
bet ar to rīta ziņu bloku gan trāpīji zem jostasvietas :) esmu dzirdējusi gatavā sižetā jau pa tv, kā ielasītāja piemetina lieku nullīti manā tekstā.
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:June 9th, 2009 - 07:40 am
(Link)
Šādam notikumu razkladam ir arī pozitīvās puses: jaunie censoņi mums, kraķiem, tuvākajā laikā nekādu vērā ņemamu konkurenci darba tirgū nesastādīs. Šaize sāksies tad, ka vairumā lēmējamatu būs tieši viņi - tad vispār nafig nevienam nebūs vajadzīgs nedz prast rakstīt, nedz izteikties, nedz arī domāt - tad tādas extras vienkārši phase-outosies un mēs varēsim mirt nesaprasti :)

hackers counter system