raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-02-19 23:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakars
Gribēju šodien iet kārtot pases maiņu. Piezvanīju uz Centra rajona pasu daļu. Tur man strupi pateica ka vajadzīga dzimšanas apliecība, veca pase un fotogrāfijas. Mājās dzimšanas apliecību neatradu. Zvanīju mamai lai pameklē pie sevis. Viņa atrada un mēs sarunājām tikties. Ēdu pusdienas Lido Dzirnavās, pēc tam nofotogrāfējos un gāju iepirkties. Veikalā gadījās ķibele, ņemot Redbul bundžiņu, vairakas bundžiņas nokrita zemē. No vienas vai divām sāka zem spiediena spraukties ārā to saturs. Nezinot ko darīt vienu noliku plaukta, bet otru atrāvu vaļa, aplejot slīdoso lentu pie kases. Nu neko, kasiere iedva salveti ar ko noslaucīt. Bet stulbi kaut kā sanāca...
Meilošanās pēc sludinājumiem mēreni piegriezās. Viss šis pasākums man pašlaik liekās stulbs un nepareizs. Nejūtu pareizu motivāciju lai saspringtu, bet vieglai attieksmei nav iedvesmas. Laikam nav vajadzīgais zvaigžņu stāvoklis.
Noskatījos Brazīliju. Tipiska antiutopija ar humora un romantikas pieskaņu. Interesanti, bet nekas pārak iepaidīgs. Varbūt tapēc ka vairs nav vēsturiskā konteksta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

pase
[info]mazheks
2003-02-20 00:33 (saite)
pases mainja ir kaut kas sievietes orgasmam liidziigs, juuti, ka maybe tuulinj tuulinj buus, bet galu galaa nekas nesanaak, kaut gan pulsacija un frikcijas bija pietiekoshi speeciiga un tavu kjermeni (shajaa gadiijumaa smadzenju gaidiishanas svetkus) visaptveroshas. gadaas dziivee arii taa, ka gaidi vilcienu, bet izraadaas, ka peec 2 stundu gaidishanas tev nav nopirktas biljetes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

pase
[info]raibulis
2003-02-20 09:19 (saite)
paldies par labo ziņu! nevaru vien sagaidīt baudas pilnos mirkļus kas mani sagaida...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?