ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-08-16 12:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par dižvadiem
In ad we trust, for money and glory, etc. Bļaģ, es nevaru, ja prosto taščus. Skat kā, in ad neviens īpaši netrast, buļļa šits, for money tur nav ko diži rauties, jo badā nenosprāgsi, bet bentleju mirdams nedabūsi, nu tad atliek tikai glory, bļe.
Viens dižvads savulaik zāli pīpēdams fišku izdomāja, laižam gaisā, klients pavelkas, patērētājs pavelkas, seili kāpj, visi priecīgi, visi laimīgi. Gāžam darbiņu uz GH. Šodien, cits dižvads kautrīgu meiliņu atbliež, vajadzētu to un to, nu apmēram tā un tā, sak, redz kā es viltīgi izdomāju, vai spēsi uztaisīt? Tā, tā, tā, redz kā tu viltīgi esi izdomājis, ideja viens pret viens, tikai citu produktu, citam klientam iesmērēt. Sak, gribi klientam ar svešām spalvām padižoties, glory bļe, ņibosj vēl nākamgad GH pieteiksies. Nav ko te daudz, izpisīšu viņu uz profesionālismu, parunāsim par rasteru, apgriežamajām malām, papīra svaru un materiālu, lai tad dižojas ar savu tupumu ražotāju un maketētāju priekšā, dižvadi bļe. Ā un neaizmirsīsim par līmi, materiālu paraugiem divas nedēļas iepriekš un pdf. failu izdrukai. Tas viss ir svarīgi, jū nov;)
In rezjebatova jožika we trust! Maķ vašu.

Šodien būšu pedantiski piekasīgs, kā suņa nagla pakaļā, un uz aicinājumu darbiņu paveikt ātrāk, caur cigarešu dūmiem gudri novilkšu:"Septiņreiz nomēri, vienreiz nogriez."


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?