ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-07-23 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par cilvēku fufeli
Cilvēks fufelis – sarunās, diskusijās kas risinās starp priekšniecību un stuffu, da kaut vai par būtisko, vienmēr pievienojas priekšniecības viedoklim ar frāzēm :”nu loģiski”, “nu protams”. Pats no sevis nepasakot vai neargumentējot neko.
Ceļo tikai ar autobusu, jo ar lidmašīnu ir par dārgu, ar automašīnu pārāk risky. Mīl apmeklēt lepnās dropes, kat arī viņš tur nevienam nav vajadzīgs, bet tas ceļ pašnovērtējumu. Nekad nepārtērēsies bez aprēķina, jo tie trīs ali Vecrīgā maksā tikpat cik jauns mobilā vāciņš. Sekojoši pavelkās uz rotaļlietu fetišu. Smuki telefoniņi, fotokameriņas, devedeškas un jauks car audio. Pie izdevības automašīnā ieliks gāzi.
No primitīvajām dropēm parasti ātri tin sieru, jo tas ir neizdevīgs laika patēriņš. Nekad nav pierunājams uz avantūru, vai uz haltūru, jo tas var mest ēnu uz viņu priekšniecības acīs. Sekojoši- dzīvo tikai no algas, kaut arī dienu pirms algas viņam ir nauda, značit budžets tiek tērēts pēc grafika.

Pelēcīgi eksistē.

Es mierinu sevi ar domu, ka nekas, nekas bračiņ, sdģelajem i tķebja, gan jau kaut kur kājele paslīdēs...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2004-07-23 13:52 (saite)
nospļaujies:)

(Atbildēt uz šo)


[info]badlaks
2004-07-23 13:53 (saite)
ehmm, mēs gadījumā neesm kolēģi?

(Atbildēt uz šo)


[info]envija
2004-07-23 15:47 (saite)
mja, fufelis gan, izņemot protams auto gāzi:) Tas toč ir izdevīgi. Tikai, spriežot pēc rakstītā par fufeļcilvēku - neieliks, jo nepieciešamas zināmas iemaksas, kuras atmaksājas tikai gada laikā:)

(Atbildēt uz šo)


[info]kakjis
2004-07-26 10:44 (saite)
Taa vinjsh ir...
vieniigais paradokss ir, ka biezji vien shiem cilveekiem-fufeljiem tomeer tie penjpunkti sakraajas vairaak...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?