ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2015-09-06 20:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par naudiņu
Es varbūt esmu idejōts, kam rūp klients un kas bez kurnēšanas izdara papildus darbiņus, ja tādi rodās. Varbūt nemāku pareizi juristus piesaistīt vai vienkārši uzlikt mīksto un papildus paprasīt naudiņu. Kad skatos visas šīs sāgas par sadārdzinājumiem un ņemtni, kura tur tilta, šosejas, muzeja vai dīķa sakarā - man tā shēma ir skaidra kā 2 + 2. Visiem tik patīk gudri dirst, piesaukt juristus un tiesisko paļāvābu un uzspekulēt uz "a ļa sadārdzinājumu". Ja būtu normāls uzņēmējs, būtu startējis ar normālu cenu (ar ko protams zaudētu), izdarītu darbu un iztiktu bez visām šarādēm. Bet nē, viņiem nospļauties par klientu, par nodokļu maksātāju naudu un visu pārējo. Juristiņi pierādīs, ka sadārdzinājums ir objektīvs un visiem viss pohuj. Kā Rēzeknē, kur tagad no pilsētas budžeta vajadzēs papildus 2 mio atpogāt.


Būtu mana teikšana es viņus visus, sākot no skoņķika, beidzot ar kaut kādu lnk industries, visus, visus vienkārši nošautu. Kāpēc? Viņi nav uzņēmēji vai celtnieki. Viņi ir klasiski pidari. Un par savu tirdziņu es atbildu.

Tas tā, de fakto par gudronu dīķi skatoties. Un tiem gavnojediem vēl nepietrūka kauna ar laņģiku 70k vērtībā uz objektu atbraukt. Pie sienas pidaru.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?