ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2015-08-04 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par Dieva Putniņiem
jeb „Deutche Parasiten”, kā savulaik pārpalikušie vācieši saukāja tos latviešus, kas atradās bēgļu nometnēs Vācijā. Vai viņi tur devās labprātīgi, nu tā ķip, aizlaidīsim ka atvaļinājumā ar All Inclusive pakotni? Ja mans vēstures zināšanas mani neviļ, tad tie, daļa no kuriem šodien skaita tautasdziesmas vasras nometnē „Garezers”, MI, USA, devās turp bēgot no kara.

Mēs jau esam paspējuši izvemstīties par „amīšu letiņiem”, vainojot viņus gļēvulīgā mukšanā, kaut patiesībā mums visticamāk skauda, ka viņi varēja dzert kokakōlu jau 1953 gadā, kamēr mēs tikai 1991. Un ja šiem cilvēkiem patvērumā būtu atteikuši gluži tā pat kā grasāmies atteikt mēs, tad nevienam šeit nebūtu bijis amērikas onkuļu un tantu, kuri saulainajā 93 gadā sūtīja paciņās Levis džinsus, juicī fruit kožļenes un rotaļlietās noslēptus dolārīšus. Visi būtu atņirgušies pie polārajiem lāčiem un mūsu šodien būtu vēl mazāk. Izcili cietpaurīgajiem robežu sargātājiem vēlos atgādināt, ka tā pati tik mīļotā Vaira Vīķe ir no tās pašas „šlakas” un Latvijas Lepnuma vietā otrādākajā scenārijā varēja sanākt mēreni nodzērusies tante Omskas apgabalā.
Tas tā par mūsu pašu parādiem runājot.

Tagad par to kas jādod. Kā jau urrāpatriotiskas bildes māca – daudzi tūkstoši ir devušies ekonōmiskā bēgļa gaitās uz miglaino Elbionu un piedevām pabalsts ta maziņš! Neliegšos, jā sūdīgi, nevar dusēt zem siltās valsts pabalsta segas, darba nav, ziemas ir aukstas, savukārt vasarās kož dundurs. Un ja bēguļojošais moris ir tik liels parazīts kā tiek mālēts, viņš no šejienes aizmuks gluži tā pat kā no Amīna vai Mugabes (paldies mīļam Dieviņam, tie abi jau ir beigti) . Mūsu mīļotā valsts ir darījusi visu, lai godā tiktu celts darba tikums – noliekot pilnīgā bezizejā tos kam darbiņa nav. Tā kā par to bēgļu uzkavēšanos šeiten es nebūtu tik pārliecināts, jo ja spēja iznīdēt sīkstos traktoristus no Latgales, tad tādu mori mūsu sociālā sistēma paspēs nomiegt vēl pirms viņš būs paspējis nolaist savu rīta pirdienu. Pēc gada gan jau ka liela daļa no nelaimīgajiem prasīsies atpakaļ, savukārt palicēji gaidot uz pestīšanu apvienosies sektā un izveiks rituālo suicīdu. Tā kā par moriem šeit es uztrauktos vismazāk.

Mani vairāk skumdina moris TUR, melnajā kontinentā. Vislielākie bļāvēji manuprāt ir tie, kuri tālāk par Garjūņu tirgu Lietuvā nav tikuši, pasaules redzējumu iegūst tikai no latviski rakstošajiem/runājošajiem medijiem un vienīgais kas viņus satrauc ir Mamutu dienas rimčikā. Un geji. Un mori. Un Ušakovs. Un Āboltiņa. Un vai ciema bodē Apinītis pievests. Tiem nabagiem (moriem) , tur klājās diezgan sūdīgi, ja „sūdīgi” būtu vispār pieņemams apzīmējums. Cik man ir gadījies būt tajgalā (nejaukt ar Ēģipti, kas it kā kontinentam piederoša, patiesībā ir pavisam cita opera) , tad mellie ir jauki ļaudis. Jauki, bet lielais vairums ir „tehniski stulbs”. Viņi nav ļauni, nenovīdīgi vai kā savādāk slikti. Drīzāk naivi, kuri it kā gribētu, bet nekādīgi netiek līdz tai demokrātijai un lielākā daļa tur priecājās par diktatoru, ja tas viņus nešauj nost, bet ļauj dzīvot mierā. Sliktāk klājās tiem, kam kādas dabas bagātības uziet, tad tur uzreiz sākās krūmu revolūcija, lauka komandieri un elle iet vaļā. Ja viņi nebūtu „tehniski stulbi”, tad atsevišķiem oportūnistiem nerastos iespēja tikt pie varas un radīt tādus apstākļus, ka parastajam cilvēkam jāmūk prom. Tā kā tā, joprojām uzskatu ka verdzība pagaidām ir labākais kas ar šo kontinentu ir noticis, jo tā saujiņa kura attapās brīvajā amērikā atnesa mums cāļu spārniņus, džezu, Tūpacu un Obamu, kas nav maz. Bez verdzības nekas tāds nebūtu iedomājams, jo kā parādīja eksperiments ar Libēriju, moris vēl valstij nav gatavs.

Ja domājam ģeopolitiskās kategorijās, tad bēgļu straumes var apturēt tikai un vienīgi 90% valstisko veidojumu iznīdēšana kontinentā, mūsu sabiedrības uzbūves modeļa uzspiešana un varbūt tad, pēc gadiem desmit mēs bēgsim no Āboltiņas uz tagadējo Ugandas teritoriju. Diemžēl bez asiņaina , visaptveroša kara tas nav iespējams, tā kā mēs visi pēc noklusējuma esam pret iejaukšanos citu valstu iekšējās lietās, 12 mazi nēģerēni tiks mocīti savās mītnes zemēs un seši no tiem mēģinās mukt pie mums.


https://www.youtube.com/watch?v=_bdOTUocn5w


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?