ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2015-06-10 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par living speisu
Šis būtu tā kā tāds "fōkusa" grupas "pētījums". Karoč tā, lasīju gļancavajos žurnāļos, ka nu jau labu laiku ir tāds trends - dzīvot dzīvošanai nepiemērotās vietās un un iztaisīties tā, it kā tas būtu nenormāli kruti. Nu tur fabrikā, dzirnavās, raķešu šahtās vai jūras konteineros. Tikai nosauc! Tad nu lūk, mums ir sarga būda. Samērījām - 42 kvadrātmetri. Mūra. Viņa vēl novietota tā, ka sanāk savs zālieniņš, ja ir luste - var ieriktēt dobi un tā. Bet tā joprojām ir SARGA BŪDA pie industriālas teritorijas vārtiem.

Visu tur izšņakarējuši un izfantazējušies nonācām pie slēdziena, ka par zināmām naudām, ņemot vērā to ka mums ir savi meistari, darbagaldi un kunsts, varam šo celtni pārvērst par nereāli krutu studio, studio, ne vienistabas, dzīvokli, vitrīnlogiem uz teritorijas neapdzīvoto pusi un terasi. Visas komunikācija, apkure protams ka arī. Tādam mazam sūdam apdarē var arī dārgāku materiālu iebliezt un tā.

BET , tā joprojām paliek sarga būda industriālā teritorijā.

Dienas ritms ir sekojošs - ap 7:30 sāk kursēt fūres, nu labi, varbūt 2x nedēļā pagaidām. Ap astoņiem sāk krauties virsū montāžas flote. Nu līdz kaut kādiem 11iem iet ņigu ņegu. Tad iestājās nosacīts klusums. Šancē cehi, bet visi cilvēki atrodās cehos, nevis vazājās gar sargabūdu. Ap pieciem visi izgaist, jo ir iemanījušies tā, ja noteiktais darbalaks beidzās piecos, tad piecos jau ir pārģērbies, muti nomazgājis un gatavs uz iešanu, nevis tikai sāk pārģērbties vai muti mazgāt.

Ap septiņiem astoņiem atgriežās montāža. Nu tas tā pa mierīgo, atbrauc, sadzen boksos mašīnas un iet mājās. Vakarā vispār neviena. Ja nu vienīgi autoservisā Rencīts skrubināsies, bet viņš ir nekaitīgs un tā teikt - meistars pa rokai.

Nu lūk mana radošā inteliģence, kura fano par visu netradicionālo. Vai tādā, kruti, pēc labākajiem Deko žurnāla tradīcijām izremontētā SARGA BŪDĀ Jūs dzīvotu par teiksim 350 eiriķiem, vai Jūsuprāt kāds dzīvotu? Ā, nu jā, protams ka visi pārējie ss.lv sludinājuma pričendāļi - veikals 10 min, Slokas stacija 10 min, IKI, MEGO 10 min, jūra 20 min. Laiki noteikti kājāmgājējam, ar mašīnu viss 2-3 min iedarbināšanu ieskaitot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?