ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-09-08 20:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par garīgo onānismu
Savulaik, tā ap 2003-2006, dikti dzīvojos par internāta motoforumiem. Man bija jautājumi - tapa atbildēts, reizumis ko prātīgu varēju nosvepstēt pats, ielaisties neauglīgās diskusijās par Iž karburatora savietojamību ar Pannonijas degkameru un tā tālāk. Tad kaut kas mainījās, ar motocikletu braukt pārstāju, arī forumos negāju. Vot i viss. Un tagad, tagad izskatījies visu no A līdz Z, izdomājies krustu šķērsu, atsauksmes un spriedelējumus salasījies tā kā gribētu vismaz sākt domāt par atsākšanu. Tur man, kā jau vecam un cimperlīgam perdelim sarodās 101 vajadzība, vēlme un jautājumi uz kuriem vispasaules tīmeklis atbildes vairs nesniedz.

Uzmeklēju fōrumus un saites dievzemītē. Palasījos. Nedaudz kauns un pat bik bail sametās. Visi tik gudri, visi tik kastumizēti. A ja nu izsmies, nosauks par idejōtu, vai aplaupīs (nu tur naudas izteiksmē pateiks - miljons, vai ej dirst)?

Man gribētos, lai man tā bērniņiem par zvēriņiem manierē pastāsta, kā no šī http://auto.plius.lt/skelbimai/triumph-bonneville-klasikiniai-streetbike-3739137.html var tikt pie šī : https://www.youtube.com/watch?v=EDqTKRzYAUE

It kā jau jutubes zēns visu ir aprakstījis, uzskaitījis un viss visiem ir skaidrs. Internātā saskaitīju kaut kādus ~2000usd par detaļām. A cik darbs? Vai kāds to jēdz un māk? Cik ilgi, līdz 2016 gadam? Utt.

Nē, es pats nevaru salasīt. Mani oilera laiki beidzās pie Pannonijas, jo pēc tām nogrāvu vienai Yamahai priekšu, nemācēju salikt atpakaļ un bija puņķi un asaras.

Vārdu sakot, viss ir grūti, slikti, dārgi un tā tālāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?