ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-02-27 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par atgadījumiem
Šis atgadījums nav nekas īpašs, vairāk tas iederētos pie FHM iesūtītajiem atgadījumu stāstiņiem nevis cibas rūdītajiem ciniķiem. Nu tad tā, “profesionālais jumors”.

Katrs takš no mums saņem veselu gūzmu ar slaidšoviem no draugiem, paziņām un vēl visādiem citādiem ļoļikiem, kuri uzskata, ka šis slaidšovs ar kaķēniem, lācīšiem, Pamelu Andersoni nepiedienīgās pozās ar jautriem komentāriņiem tev obligāti jāredz. Nu vot, ir tādi “miskastnieki” kuri rakņājās pa netu, savāc visādus slaidšovus ar beibēm sākumā un astoņiem pimpjiem nobeigumā un izsūta to visai savai paziņu listei. Apmēram pa vienam ik pārdienas, nedēļā vismaz trīs. Kur viņi to drazu rauj nezinu, bet sūtījumi pienāk regulāri. Nu jāatzīst ka kniebiena šoviņu paskatīties ir interesantāk nekā mazus kaķēnus ar komentāriem “pārsūti šo mīļumu draugam”.
Nu lūk, viens darbonis, kurš bija devies uz uzlecošās saules zemi tikties ar bosiem arī bija iekļauts “kūlīgo joku saņēmēju listē”. Nu pie šķībajiem viss kā pierasts- gods, cieņa, savstarpējs respekts, disciplīna, paklanīšanās satiekoties, viss kā kārtīgiem samuraju pēctečiem. Nu vot, iet mītiņš, viens japānīts prezentē kaut kādus graficiņus un monotoni:” iņņ, ņauu, čauu kakao.” Tulks tikpat monotoni: ”according to reaserch ...” Visi sēž pie gara galda un ir pavēruši skatienus projektora virzienā. Latviešu darbonis drudžaini uz sava portatīvā pieslīpē savu prezentējamo materiālu. Darbība notiek saulainā hai fai ofisā Tokijā, viss kā filmās bļe, ņūv eidž dizains, mēbeles, visi klabina portatīvos un iet sinhronais tulkojums trijās valodās. Atgriežamies pie darboņa, kurš izmisīgi rosās pie sava portatīvā datora, un pievērš visnotaļ maz uzmanības apkārtnei. Ienākās meils no augšminētā “miskastnieka”. Prezentācija. Kā par nelaimi “miskastnieks” ir viņa kolēģis Latvijā, kuram tuvākajās minūtēs bija jāatsūta sazin kādi tur grafiki, lai tos varētu pievienot prezentācijai. Faila nosaukums neko neizsakošs, precīzi nezinu, nu piemēram 1_.ppt. Klikš, veras vaļā ļoti lēni, kamēr veras vaļā fails uzmanība tiek pievērsta ekrānam un tēlota interese. Ilgi interesi nenācās tēlot, jo to pārtrauca skaņas :”žuņ vuņ ņuņ” kuras izdalīja blakussēdošais japānītis pamanījis viņa monitorā veceni kurai pakaļā iesprausts vibrators....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2004-02-27 13:51 (saite)

...bljaa ...sajutos tik vientuljsh ...jo man neviens nekad nav atsuutiijis ppt prezentaaciju ne pa teemu... ;(




;))

(Atbildēt uz šo)

(Atbilde no iesaldēta lietotāja)

[info]racoon
2004-02-27 15:11 (saite)
tas nebij gadījums ar mani, tas ir stāsts kolēģu pasēdēšanā pie pudeles, no sērijas :"viena tante teica..."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mass
2004-02-27 15:41 (saite)
Uz shitiem miskastniekiem vajag balstiit reklaamas koncepcijas :)

(nu tas par ko vakar runaajaam)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-02-29 18:32 (saite)
Es te par to Tavu keisu aizdomājos, un atcerējos sekojošu lietu- kaut kad pāris gadus atpakaļ "Bud" (amīšu mīzeļalus) uzfilmēja klipiņu, kur rāda piecus nigīšus kuri katrs ir savā vietā un savā starpā sarunājas pa telefonu un runā textu tip :"wazaa!? notin, siti on kauč, haven bad, wazaaa witz ju? wazzaaa, wazzaaa?!" nu un visi nigazi telefonā vienkārši bļauj "waaaa zaaa zzzaaaa". Top management nepiekrita klipu laist TV, bet bija ar mieru izvietot internetā. Klips apšāvās apkārt asv nedēļas laikā, un visi uz ielām satiekoties lietoja frāzi "wzaaa" tip "whats up?" kinda uzrunas forma. Cilvēks netieši pārņēma sevī reklāmu, un ikreiz lietojot šo vārdu wazzaa, viņš nepzinoties iedomājas par "Bud". Kreatīvais koncepts tika attīstīts veidojot klipa izaugsmi, kā rezultātā radās approx 6 klipi kuri tika lietoti tikai internetā, un cilvēki viņus speciāli skatījās. Saņēma čupu ar balvām. Par kampaņas novērtējumu man nekādu datu nav un ļeņaks meklēt internetā. Bet esot aizgājis uz urraa, tauta pavilkusies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scibologs
2004-02-27 16:46 (saite)
tavs džapanīz ir elīts

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?