indulgence ([info]indulgence) rakstīja,
"Neatradu nevienu, kurš piedāvātu virzīt bartera risinājumu norēķinam, kur miljoņu vietā, LV nevis tupa ieskaitītu naudiņu, bet gan aizsūtītu piemēram graudus āfrikas bērniņiem, sliekas par barību bruņurupucim un dūraiņus Alepo ziemās salstošajiem." - Par to, brālīt, vari uzvaicāt Sandrai Kalnietei.
Savulaik Kalniete parakstīja LR pievienošanos Kotonū līgumam, t.i. apņēmāmies palīdzēt Klusā okeāna un Karību jūras baseina jaunattīstības valstīm. Līdz ar līguma parakstīšanu pārskaitījām jaunattīstības valstij Taivanai 3 miljoniņus, kas sūds vien ir, bet tomēr...
Tad laikā, kad LR pievienojās koalīcijai, kas iebruka Irākā, lai gāztu tās valdību un izveidotu draudzīgu marionešu režīmu, Rīgā, Latviešu biedrības namā tika sasaukta "inteliģences konference", kurā Kalniete populāri skaidroja, kāpēc vajag. Nu tur solīja, ka kad viss būšot galā, viņa publiskošot faktus, kas lieka viņai pieņemt šādu lēmumu utt. Kad bija jautājumi, es publiski pavaicāju par Kotonū līgumu, to, ka tā pati Francija nevis baksus sūta, bet kartiupeļus, un lūdzu paskaidrot trijos teikumos mehānismu, kā saimnieciski izpaudīsies LR līdzdalība šajā palīdzēšanā. Kalniete 3000 auditorijas priekšā plēsa ķeļņašku un zvērēja, ka "nauda paliks Latvijā!". Tā kā ja mēs ik gadu neredzam izsludinātus kartupeļu un graudaugu iepirkumus, ko sūtīt badā mirstošajiem nigeriem, tad tas visdrīzāk tāpēc, ka Kalnieces kundze, sava iedzimtā kautruma dēļ, vienkārši negrib lielīties ar saviem īpaši labajiem darbiem. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?