Prof. Biezpientaure ([info]biezpientaure) rakstīja,
Simboli un logo katrā ziņā ir ja ne noderīga lieta, tad veids, kā noskaidrot savu akciju vērtību. Piem. agrāk sniegakluba uzlīme, kas vienlaicīgi atgādina gan sniegpārslu, gan pakaļas caurumu (to teica K. Vonnegūts) bija uz katras otrās mašīnas, kas devās kalnu pakalnu virzienā. Ja VIDs centīgākajiem nodokļu maksātājiem dotu uzlīmes, es nezinu, paku ar "es godīgi maksāju nodokļus" visam uzņēmuma autoparkam - vai līmētu masveidā?

Ja es noliktu štuku par tingeltangeli, tad drīzāk novērtētu kādu citu bonusu - bezmaksas skrūvju pievilkšanu, šūpoļu kēžu pārbaudi, karuseļa ieeļļošanu vai ko tādu. Medībām ir savas drēbes, niršanai - arī. Gulēt spectērpā, man šķiet, var tikai filmu varoņi vai bezpajumtnieki. Kā jau te teica, par logo nēsāšanu ir vai nu jāsaņem nauda vai jābūt tā vergam padevīgam lietotājam. Kā likums, cilvēki reti fano par normālām lietām, biežāk par aklas apjūsmas objektu izvēloties kautko ne visai nepieciešamu, ne visai pieejamu, turklāt tam regulāri jānomainās ar līdzīgu, bet atjauninātu fanošanas objektu. Kā noproti, cilvēki drīzāk fano par aifonu, nevis par rotaļu laukumu - kuru nomainīt reizi gadā varbūt finansiāli pat varētu, bet tas ir RPITA no saimnieciskā viedokļa.

ja gribi dvižuhu, uztaisi savā mājaslapā bilžu/video konkursu, lai cilvēki bildē sīkos rāpojam konstrukcijās un vinnē suvenīrus, ekskursiju uz cehu (bez iepazīšanās ar taviem drūmākajiem tēliem) un grand prix - lego-rotaļu laukumu, piem. (man šķiet, lielāks lego varētu atbilst GP jēdzienam). Un visiem, kas piedalījās - uzlīmes ar logo, nosaukumu, www.....lv un krāsaino paradīzi fonā :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?