University of Awesomeness ([info]kini) rakstīja,
PIL = 6.pants. Līgumi, kuru izpildi vairāk par 50 procentiem finansē pasūtītājs Šo likumu piemēro līgumu noslēgšanai, ja:
1) būvdarbu līguma izpildi vairāk par 50 procentiem no līgumcenas tieši finansē pasūtītājs un šā līguma paredzamā līgumcena ir vienāda ar Ministru kabineta noteiktajām līgumcenu robežām vai lielāka un ja šis līgums attiecas uz inženiertehniskajiem darbiem atbilstoši šā likuma 1.pielikumam, kā arī uz sportam, ārstniecībai un atpūtai paredzētu būvju, slimnīcu, skolu, augstskolu un administratīvo ēku būvniecību;
2) pakalpojumu līguma izpildi vairāk par 50 procentiem no līgumcenas tieši finansē pasūtītājs un šā līguma paredzamā līgumcena ir vienāda ar Ministru kabineta noteiktajām līgumcenu robežām vai lielāka un ja šis līgums ir saistīts ar būvdarbu līgumu atbilstoši šā panta 1.punktam.

Pirmie 2 "+" ir tas, ko es jau uzrakstīju. Jautājums - ko tu saproti ar pamata būtību? Par to, ka viņiem vajag vienlīdzīgi attiekties, efektīvi izmantot līdzekļus u.c.principi - visticamāk jā; tas, ka viņiem ir kas līdzīgs PIL noteiktajām procedūrām - varbūt, bet jautājums, kurām. Tas, ka tu par to varēsi atnākt un iub'ā pasūdzēties - noup.

Un nav visām biedrībām PIL viennozīmīgi jāpiemēro, vērtējams jautājums, skat. atbildi begemots.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?